Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Παράδοξες αιτίες που «σκοτώνουν» τη λίμπιντο στους άντρες

Οι άντρες που έχουν μειωμένη σεξουαλικότητα ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια και να βρουν τα βαθύτερα αίτιαΗ στυτική δυσλειτουργία και η μειωμένη λίμπιντο μπορεί να είναι αποτέλεσμα μικρών, καθημερινών συνηθειών.
Κι όμως, οι άντρες που έχουν μειωμένη σεξουαλικότητα και προβλήματα στύσης, κατά το 75%, ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια και να βρουν τα βαθύτερα αίτια.
Οι ερευνητές έψαξαν και βρήκαν τις 5 πιο… παράδοξες αιτίες που σκοτώνουν τη σεξουαλική διάθεση του άντρα, τονίζοντας ότι η σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτεί σωστή αναγνώριση των παραγόντων που το πυροδοτούν.

  Η κακή στοματική υγιεινή:

Σύμφωνα με μελέτη του Journal of Sexual Medicine η φλεγμονή στο στόμα οδηγεί στη μειωμένη παραγωγή του ενζύμου που είναι απαραίτητο για την ομαλή κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα, οπότε οι άντρες με προβλήματα κυρίως στα ούλα πρέπει να υποψιάζονται ότι ίσως αυτή είναι η αιτία του σεξουαλικού τους προβλήματος.

Η κακή διατροφή:

Οι αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες είναι το Α και το Ω για να αντιμετωπιστεί η στυτική δυσλειτουργία. Σύμφωνα με μελέτες, η μεσογειακή διατροφή είναι η πιο ευεργετική για τους άντρες που αντιμετωπίζουν σεξουαλικά προβλήματα. Μάλιστα τα υγιεινά λιπαρά, όπως αυτά που υπάρχουν στους ξηρούς καρπούς και το ελαιόλαδο, καθαρίζουν τα αιμοφόρα αγγεία κάτι που βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου