Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Έζησε για 35 χρόνια με μία ξεχασμένη γάζα στο στομάχι

 
Απίστευτη ταλαιπωρία.Ο 70χρονος καταγγέλλει το νοσοκομείο για την... απροσεξία των
γιατρών - Μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώΥπέφερε από πόνους, υποβαλλόταν σε εξετάσεις και επισκεπτόταν συχνά γιατρούς, καθώς δε μπορούσε να εξηγήσει από τι υπέφερε. Όταν άκουσε από κάποιον ειδικό ότι ενδέχεται να πάσχει από καρκίνο στο στομάχι, έκανε ακόμα πιο προσεκτικούς ελέγχους για να διαπιστώσει ότι οι πόνοι προέρχονταν από μία... ξεχασμένη γάζα που είχε μείνει στο στομάχι του έπειτα από χειρουργική επέμβαση.

Ο 70χρονος Ιταλός από τη Μόντενα, διεκδικεί αποζημίωση ύψους 230.000 ευρώ από το νοσοκομείο στο οποίο πριν 35 χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το έλκος, ωστόσο, το τελικό ποσό μπορεί να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου το... ενθύμιο έμεινε στην κοιλιά του ασθενούς, ο οποίος σχεδόν άμεσα άρχισε να παραπονιέται για πόνους στην περιοχή. Οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, από τις οποίες διέγνωσαν ότι πάσχει από χρόνια γαστρίτιδα. Αργότερα εντοπίστηκε φλεγμονή στη βάση των πνευμόνων, ενώ το 2011 νοσηλεύτηκε για εντερική απόφραξη, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από καρκίνο. Όταν αποφασίστηκε, όμως, η χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου, όπως πίστευαν οι ειδικοί, διαπιστώθηκε ότι το σώμα που προκαλούσε όλα τα παραπάνω προβλήματα ήταν η ξεχασμένη γάζα!

Ο συνήγορος του 70χρονου δήλωσε πως ο πελάτης του κινδύνευσε να πεθάνει και ζει καθημερινά με τις συνέπειες της αμέλειας των γιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου