Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τι κάνουν σήμερα τα κορίτσια των «μπούνγκα-μπούνγκα» Από τη χλιδή στην... ανεργία

 
Από τη χλιδή στην... ανεργία ο βίος και την πολιτεία των καλλονών που «σημαδεύτηκαν»
από τη συμμετοχή τους στα πάρτι του Μπερλουσκόνι.Κέρδισαν χιλιάδες ευρώ, άλλες απέκτησαν πολυτελή διαμερίσματα, πολλές εμφανίστηκαν σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές και λίγες μεταπήδησαν στην πολιτική. Τα κορίτσια μπούνγκα-μπούνγκα έζησαν για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στη χλιδή, χάρη στη... γενναιοδωρία του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον πρώην Καβαλιέρε και εκείνος με τη σειρά του της αντάμειψε με πλούσιες αμοιβές.
Τέσσερα χρόνια μετά το ροζ σκάνδαλο που κατέστρεψε την πολιτική πορεία του Μπερλουσκόνι, εξαιτίας κυρίως της σχέσης του με την ανήλικη Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι, έχουν χαθεί τα ίχνη των νεαρών γυναικών που έγιναν γνωστές ως «papi-girls» και είχαν μετατρέψει τη βίλα του πρώην επικεφαλής της κεντροδεξιάς στο Άρκορε σε δεύτερο σπίτι τους.
Οι περισσότερες από αυτές ισχυρίζονται ότι έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της υπόθεσης αυτής και άλλες ότι δυσκολεύονται να επιβιώσουν επειδή φέρουν ακόμα το στίγμα του σκανδάλου.
Η ξανθιά Τζοβάνα Ριγκάτο, που συμμετείχε στο ριάλιτι Μεγάλος Αδελφός, το οποίο προβαλλόταν σε κανάλι ιδιοκτησίας του Μπερλουσκόνι κι είχε ετήσιο συμβόλαιο ύψους 50.000 ευρώ, πλέον δεν έχει καμία τηλεοπτική παρουσία.
Για αυτό το λόγο, μάλιστα, δηλώνει έτοιμη να μεταβεί στο εξωτερικό, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία δυνατότητα να απασχοληθεί στην Ιταλία.
Ανάλογη η περίπτωση της Άρις Εσπινόζα, η οποία εργαζόταν ως χορεύτρια σε τηλεοπτικές εκπομπές και πλέον ισχυρίζεται ότι κανείς δε δέχεται να την προσλάβει, με αποτέλεσμα να σκέφτεται κι η ίδια να εγκαταλείψει τη χώρα.
Το βήμα αυτό, πάντως, ήδη έκαναν η Μπάρμπαρα Γκουέρα, η Μπάρμπαρα Φατζόλι, η Αλεσάντρα Σορτσινέλι κι η Μάριστελ Πολάνκο, οι οποίες έφυγαν από την Ιταλία και στο μεταξύ αναρτούν σέξι φωτογραφίες στο Twitter.
Σχετικά με τη «βασίλισσα» του μπούνγκα - μπούνγκα, τη Νικόλ Μινέτι, η οποία χάρη στον Μπερλουσκόνι έγινε περιφερειακή σύμβουλος στη Λομβαρδία, φροντίζει να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Βέβαια, απολαμβάνει τις πολλές χιλιάδες ευρώ που διατηρεί στο λογαριασμό της, καθώς και μερικά διαμερίσματα που έχει στην κατοχή της.
Όσο για τη βασική πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, Ρούμπι, αφού απέκτησε την κόρη της με το σύντροφό της, ταξίδεψε στο Μεξικό, όπου επιχείρησε να ανοίξει εστιατόριο. Ωστόσο, τα σχέδιά της ναυάγησαν, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ιταλία. Η ίδια ισχυρίζεται ότι αναζητά παντού εργασία, αλλά κανείς δεν την προσλαμβάνει, ενώ τονίζει ότι ακόμα και σερβιτόρα θα μπορούσε να γίνει, ωστόσο και πάλι σε όσους εργοδότες έχει απευθυνθεί αρνούνται.
Στο διάστημα που αναζητά δουλειά, πάντως, φροντίζει να ταξιδεύει στο Άμπου Ντάμπι, όπου φωτογραφίζεται σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, ενώ λέγεται ότι άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό καταθέτοντας πολλές χιλιάδες ευρώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου