Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Τα σημεία που ... μένουν χωρίς αντηλιακό

Υπάρχουν κάποια μέρη του σώματος μας, που ξεχνάμε πως και αυτά χρειάζονται αντηλιακόΔείτε τα έξι σημεία που ξεχνάμε να βάλουμε αντηλιακό.

1. Κρανίο

Επειδή έχουμε μαλλιά δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται αντηλιακό το κρανίο μας. Επειδή όμως είναι αδύνατον λόγω μαλλιών αν φορέσουμε αντηλιακό, το καλύτερο είναι να φοράμε καπέλο. Αποφεύγουμε ηλίαση αλλά και έγκαυμα στο κρανίο.

2. Αυτιά

Συνήθως εστιάζουμε στο πρόσωπο και ξεχνάμε τα... πλαϊνά μέρη που είναι τα αυτιά μας. Ειδικά στο πάνω μέρος τους, τα αυτιά έχουν ευαισθησία και πρέπει να τα προσέχουμε από εγκαύματα.

3. Χέρια

Βάζουμε με αυτά αντηλιακό σε όλο το σώμα και ξεχνάμε πολλές φορές ότι ειδικά στο πάνω μέρος τους χρειάζονται αντηλιακά. Ειδικά για τις γυναίκες, μετά από κάποια χρόνια οι κηλίδες που εμφανίζονται στα χέρια οφείλονται από την έκθεση στον ήλιο.

4. Πόδια
το πιο πιθανό σημείο να ξεχάσουμε είναι τα πέλματα, το πάνω μέρος του ποδιού και τα κάτω δάχτυλα.

5. Γάμπες
Το πίσω μέρος της γάμπας και ειδικά πίσω από το γόνατο, μένει πολλές φορές χωρίς αντηλιακό καθώς όταν φοράμε αντηλιακό είμαστε καθιστοί και τα γόνατα λυγισμένα.

6. Αυχένας
Από φόβου μην ... λιγδιάσουμε τα μαλλιά μας, πολλές φορές ο αυχένας μας μένει χωρίς αντηλιακό. Είναι ένα ευαίσθητο σημείο που καίγεται πολύ εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου