Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Λαμία: Κρίσιμες ώρες για 47χρονο υπάλληλο του ΕΚΑΒ, που τραυματίστηκε σε τροχαίο

 
Nοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.Κανείς δεν ξέρει πως έγινε το τροχαίο στην οδό Στυλίδος - Για δρόμο καρμανιόλα κάνουν λόγο οι κάτοικοι
της περιοχής...Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας ο 47χρονος Εκαβίτης, πατέρας δυο παιδιών, που το βράδυ της Παρασκευής τραυματίστηκε σε τροχαίο στην οδό Στυλίδος στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Δυστυχώς ο 47χρονος δεν φορούσε κράνος και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον 47χρονο, ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει πως ακριβώς έγινε το τροχαίο. Έπεσε μόνος του; Τον χτύπησε ασυνείδητος οδηγός και τον εγκατέλειψε;

Αν κάποιος είδε κάτι ή γνωρίζει το παραμικρό για τις συνθήκες του σοβαρού αϊτού τροχαίου, ας επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται και κάνουν λόγο για δρόμο καρμανιόλα, στον οποίο συμβαίνουν πολύ συχνά ατυχήματα: «Κινδυνεύουν τα παιδιά μας. Κάντε κάτι. Δεν υπάρχουν πεζοδρόμια. Όλοι τρέχουν και ειδικά τα μεγάλα οχήματα. Είναι είσοδος - έξοδος της πόλης, με τρομερή κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς πεζοδρόμια και με ελλειπή φωτισμό. Περπατάει τόσος κόσμος και μικρά παιδιά. Επιτέλους ας ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι....», έλεγε ένας από τους κατοίκους στο LamiaReport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου