Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν από τη σκληρή δουλειά!

 
1600 νεκροί Κινέζοι κάθε μέρα λόγω υπερκόπωσης.«Πάνω στα γραφεία» τους πεθαίνουν
περίπου 600.000 Κινέζοι εργαζόμενοι κάθε χρόνο - Μορφή επιδημίας λαμβάνουν οι θάνατοι στην Κίνα λόγω της υπερεργασίαςΠερίπου 600.000 Κινέζοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από την υπερβολικά σκληρή εργασία, σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα Youth Daily, ενώ το κινεζικό Radio International, τον Απρίλιο, ανέφερε ότι 1.600 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα.

Η ιστοσελίδα Weibo είναι γεμάτη με καταγγελίες και παράπονα από νέους αλλά και μεγαλύτερους Κινέζους, για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας που φτάνουν τους εργαζομένους μέχρι και στο θάνατο.

Σύμφωνα με το Bloomerg, ένα εικοσιτετράχρονος υπάλληλος στο Ogilvy Public Relations Worldwide, μια εικοσιπεντάχρονη ελεγκτής στο PricewaterhouseCoopers και ένας από τους κύριους σχεδιαστές της επόμενης γενιάς μαχητικών αεροσκαφών της Κίνας, ήταν μερικά από τα θύματα της υπερεργασίας.

“Ποιό είναι το νόημα στο να εργάζεται κανείς υπερωρίες; Το να φτάνει στον θάνατο;” σχολίασε κάποιος Κινέζος στο Weibo, αναφερόμενος στο αφεντικό του, που ζήτησε από τους υπαλλήλους του να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην εργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου