Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ποια ηθοποιός έκανε «δώρο» σε στρατιώτη τη θέση της σε αεροπλάνο;

Η υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου έδειξε τη γενναιοδωρία της, όταν λίγο μετά την επιβίβασή της σε αεροσκάφος των αερογραμμών DeltaΜπορεί να ανήκει στην «αφρόκρεμα» του Χόλιγουντ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Amy Adams δε δέχεται ή δεν μπορεί να ταξιδεύει αεροπορικώς στην οικονομική θέση.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια και υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου έδειξε τη γενναιοδωρία της, όταν λίγο μετά την επιβίβασή της σε αεροσκάφος των αερογραμμών Delta -με το οποίο ταξίδεψε από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ στο Λος Άντζελες- αποφάσισε να αλλάξει το εισιτήριο της πρώτης θέση που είχε, με εκείνο ενός στρατιώτη που πετούσε στην οικονομική.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, ενώ όπως έγινε γνωστό, η ηθοποιός είχε την όμορφη αυτή ιδέα, όταν είδε το νεαρό άντρα με τη στρατιωτική στολή να μπαίνει στο αεροσκάφος.

Αμέσως, η Amy συνεννοήθηκε με μία αεροσυνοδό και έκανε την ιδέα της πράξη, αιφνιδιάζοντας αλλά και χαροποιώντας ιδιαίτερα τον στρατιώτη, ο οποίος, έμαθε τι έκανε για εκείνον η Adams και λίγο πριν την προσγείωση, έβγαλε μαζί της μια αναμνηστική selfie φωτογραφία.

Ωστόσο, αν και η ηθοποιός ήθελε να κρατήσει κρυφό το «δώρο» που έκανε στον στρατιώτη, δεν μπορούσε να προβλέψει ότι στην ίδια πτήση θα βρισκόταν και ένας δημοσιογράφος του αθλητικού τηλεοπτικού δικτύου ESPN ο οποίος είδε τι συνέβη και δεν έχασε λεπτό, «ανεβάζοντας» την ιστορία στο Twitter.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου