Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Αποκεφάλισαν ζευγάρι που παντρεύτηκε από αγάπη

Η 17χρονη και ο 31χρονος άνδρας έπεσαν θύματα εγκλήματος τιμής από τους γονείς της νεαρής - Η οικογένεια δε δεχόταν τον έρωτά τους Ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα στο Πακιστάν με θύματα μία 17χρονη και έναν 31χρονο, συγκλονίζει με την αγριότητά του.

Η ανήλικη γυναίκα και ο άνδρας έπεσαν θύματα επίθεσης των γονιών της νεαρής, που δεν αποδέχονταν το γεγονός ότι παντρεύτηκαν από αγάπη.

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισαν να τερματίσουν για πάντα τη σχέση των δύο ανθρώπων, αλλά και τη ζωή τους, αφού τους σκότωσαν κόβοντας το λαιμό τους με δρεπάνι.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της περιοχής Σατράχ, η μητέρα και ο πατέρας της 17χρονης μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού με την πρόφαση ότι θα έδιναν την ευλογία τους, ωστόσο, όταν το ζευγάρι άνοιξε την πόρτα οι γονείς της νεαρής τους έδεσαν με σχοινιά και στη συνέχεια τους δολοφόνησαν.

Η αστυνομία του Πακιστάν συνέλαβε τους δράστες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι προσεβλήθησαν από το γάμο της κόρης τους.

Άλλωστε, όταν μία γυναίκα παντρεύεται έναν άνδρα δίχως τη συγκατάθεση των γονιών της θεωρείται προσβολή για την οικογένειά της.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Πακιστάν έχουν σημειωθεί περίπου 869 εγκλήματα τιμής μέσα σε μόλις ένα χρόνο! Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αριθμός μπορεί να είναι ακόμα πιο υψηλός, καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα εγκλήματα δεν αναφέρονται στις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου