Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Νέες φωτό του Χρήστου Παππά με ναζιστικά σύμβολα

Ο υπαρχηγός της ΧΑ εμφανίζεται να ντύνεται με τη σβάστικα και να μαθαίνει στα παιδιά του να χαιρετούν ναζιστικάΝέες φωτογραφίες, χαρακτηριστικές της δράσης της Χρυσής Αυγής, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ενισχύοντας τα ντοκουμέντα για τον ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης.
Τις φωτογραφίες δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών», απαντώντας, όπως αναφέρει, στο επιχείρημα περί φωτογραφιών 30 χρόνων, που είχε επικαλεστεί, μεταξύ άλλων, ο προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ, Χρήστος Παππάς.
Στο σχετικό ρεπορτάζ παρουσιάζονται πρόσφατες φωτογραφίες του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, στις οποίες εμφανίζεται να ντύνεται με τη σβάστικα, αλλά και να μαθαίνει στα παιδιά του να χαιρετούν ναζιστικά.
Ακόμα και στις ευχετήριες κάρτες του ζεύγους Παππά, υπάρχει η σβάστικα και κάτω από αυτήν το εξής κείμενο: «Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, σας ευχόμαστε ένα υγιές και ισχυρό 2007 (118 Α.Χ.), ένα έτος, το οποίο θα μας φέρει πιο κοντά στον Κόσμο των ονείρων και του αγώνα μας. Λευκό 2007! Χάιλ Χίτλερ».
Όπως εξηγεί η εφημερίδα, η χρονολογία 118 είναι σύμφωνη με το ημερολόγιο που κρατούν οι φανατικοί ναζιστές, δηλαδή από την ημέρα γέννησης του Αδόλφου Χίτλερ (1889).
Σε άλλες φωτογραφίες απεικονίζεται η συγκρότηση μιας φάλαγγας της οργάνωσης, υπό τις οδηγίες του Ηλία Κασιδιάρη. Τα μέλη της φορούν κράνη και καλύπτουν με κουκούλες τα πρόσωπά τους, κραδαίνοντας ταυτόχρονα κοντάρια και ασπίδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου