Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Μια γυναίκα με «κατεστραμμένο πρόσωπο», εξώφυλλο σε περιοδικό! Σκληρή εικόνα

Σκληρή φωτογραφία - Το περιοδικό Woman Weekly στην Αυστραλία κυκλοφόρησε με εξώφυλλο μια νέα γυναίκα που το πρόσωπό της είναι τελείως παραμορφωμένο από εγκαύματαΜέχρι σήμερα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα εξώφυλλα γυναικείων περιοδικών λαμπερά μοντέλα, καλλιτέχνιδες με φροντισμένο μακιγιάζ και καλοχτενισμένα μαλλιά. Το περιοδικό «Woman Weekly» στην Αυστραλία τόλμησε να κάνει κάτι τολμηρό, πρωτότυπο και ταυτόχρονα σοκαριστικό.Στο εξώφυλλο του Ιουλίου ποζάρει η 26χρονη Turia Pitt, μια γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με το μόντελινγκ και της οποίας το πρόσωπο έχει πλήρως παραμορφωθεί από εγκαύματα.
Η 26χρονη έχει υποστεί εκατό χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθεί το γεμάτο εγκαύματα σώμα και πρόσωπό της, ενώ έχει περάσει πάνω από 864 ημέρες μέσα στα νοσοκομεία.
Η νέα γυναίκα που είναι μηχανικός ορυχείων, έτρεχε στον μαραθώνιο της Αυστραλίας όταν ξαφνικά βρέθηκε σε έναν πύρινο κλοιό και έπαθε εγκαύματα στο 65% του σώματός της.
Η Turia Pitt συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του περιοδικού που επιλέγει σε ποιους θα δώσει υποτροφία κάθε χρόνο και ταυτόχρονα ασχολείται και με την συγγραφή βιβλίων.
Η Helen McCabe, εκδότρια του περιοδικού «Woman Weekly», δήλωσε ότι οτιδήποτε και να πει για το αποτέλεσμα της φωτογράφισης της Turia στο περιοδικό θα είναι κοινότοπο και τόνισε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ πιο αξιόλογο πρόσωπο.
Η εξαιρετική φωτογράφιση της 26χρονης έχει γίνει δεκτή με θετικά σχόλια σε όλο τον κόσμο και η Αμερικανίδα blogger Margaret Eby έγραψε, ότι, ίσως η επιλογή της Turia από ένα περιοδικό για να την κάνει εξώφυλλο να σηματοδοτεί μια καταλυτική αλλαγή για τα εξώφυλλα των περιοδικών στο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου