Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Σκότωσε τον απαγωγέα του αδερφού του Στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

Το θύμα με άλλα πέντε άτομα ξυλοκόπησαν και κράτησαν όμηρο τον 20χρονο αδερφό - Ζήτησε συνάντηση με τον δράστη για να τον αφήσει, αλλά ο 22χρονος έφτασε στο σημείο με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα τον 30χρονοΣυνελήφθη 22χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία 30χρονου, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος, σε πεζοδρόμιο της οδού Εθνομαρτύρων στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, δίπλα σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του πατέρα του δράστη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο δολοφονηθείς έφερε τραύματα στον λαιμό και στον θώρακα, από σκάγια κυνηγετικού όπλου. Το όχημα έφερε μία οπή στη μέση του μπροστινού ανεμοθώρακα, που είχε προκληθεί από πυροβολισμό όπλου και το τζάμι από το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού, ήταν θρυμματισμένο. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν εκτεταμένα ίχνη αίματος στη θέση του οδηγού και ίχνη διάτρησης από σκάγια κυνηγετικού όπλου, στο προσκέφαλο του καθίσματός του.

Επιπλέον, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε τραυματισμένος ο αδελφός του δράστη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας ο - ταυτοποιηθείς στη συνέχεια -ως δράστης και ο αδελφός του προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο 22χρονος εξεταζόμενος, ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τη διάπραξη του εγκλήματος και την αλληλουχία των γεγονότων που προηγήθηκαν της ανθρωποκτονίας.

Όπως ισχυρίστηκε γνώριζε αρκετά χρόνια το θύμα και κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο λογομαχούσαν συνεχώς τηλεφωνικά, για προσωπικές διαφορές.


Το χρονικό της δολοφονίας

Το πρωί του Σαββάτου το 30χρονο θύμα εντόπισε στον Άγιο Δημήτριο τον 20χρονο αδερφό του δράστη και μαζί με πέντε άτομα, τον ξυλοκόπησαν και τον κράτησαν όμηρο. Στη συνέχεια, ο απαγωγέας μαζί με τον 20χρονο κατευθύνθηκαν με αυτοκίνητο προς την οικία του δράστη ζητώντας τηλεφωνικά συνάντηση μαζί του προκειμένου να τον απελευθερώσει.

Ο δράστης κατέβηκε από το σπίτι, έχοντας μαζί του ένα κυνηγετικό όπλο και όταν είδε το θύμα να έρχεται, οδηγώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του, πυροβόλησε. Το θύμα αντέδρασε, επιχειρώντας να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητο και τότε ο δράστης πυροβόλησε εκ νέου, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 30χρονο.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 53χρονου πατέρα των αδελφών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ο 22χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου