Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Πουλάει το Πόρτο Καρράς ο Στέγγος Στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφοροι υποψήφιοι αγοραστές, όμως, εσχάτως ήρθε στο προσκήνιο το όνομα της HinesΦήμες θέλουν τον Κ. Στέγγο να βάζει πωλητήριο στο πολυτελές συγκρότημα του Πόρτο Καρράς στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου έχουν αναπτυχθεί οικιστικά projects, καζίνο, μαρίνα κτλ.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος κάποτε μεσουρανούσε στον κατασκευαστικό κλάδο, στο real estate και τον τουρισμό, πουλάει το project από παλιά, αν και όπως αναφέρει η «Αξία», πάντα ζητούσε τη «σωστή τιμή».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ερώτημα είναι αν ο κ. Στέγγος θα επιμείνει σε ποσά που προσεγγίζουν τα 450-500 εκατ. ευρώ, που ζητούσε, καθώς σε ένα τμήμα του συγκροτήματος υπάρχει πρόβλημα με τις οικοδομικές άδειες.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφοροι υποψήφιοι αγοραστές από την Ρωσία, την Αραβία, όμως, εσχάτως ήρθε στο προσκήνιο το όνομα της Hines, μεγάλου επενδυτικού ομίλου από την Αμερική.

Η Hines, έχει προχωρήσει σε επενδύσεις της τάξης των 25,2 δισ. δολαρίων ενώ διαθέτει στην Ευρώπη περιουσιακά στοιχεία άνω των 8 δισ. ευρώ...

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου