Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Boeing Malaysia: Εντόπισαν «ενδιαφέρον αντικείμενο»

Χωρίς να ενθουσιάζονται, πάντως.Μετά από μεγάλο διάστημα ερευνών, ανακοινώθηκε πως περισυλλέχθηκε μεταλλικό αντικείμενο από τα ανοικτά της Αυστραλίας που ψάχνουν οι αρχέςΈνα «ενδιαφέρον αντικείμενο» ανακοίνωσαν πως περισυνέλλεξαν οι αρχές της Αυστραλίας που διευθύνουν την έρευνα. Η ανακοίνωση έγινε αργά τη νύχτα της Τετάρτης (τοπική ώρα Δυτικής Αυστραλίας), αλλά σε κάθε περίπτωση δεν δηλώνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το εύρημα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του επικεφαλής της έρευνας Μάρτιν Ντόλαν πως «όσο πιο πολύ το κοιτάμε, τόσο λιγότερο ενθουσιασμό νιώθουμε».

Το κέντρο επιχειρήσεων από την Αυστραλία, ανακοίνωσε πως το αντικείμενο φαίνεται να είναι μεταλλικό με υποδοχές από βίδες, ενώ όπως αναφέρει το CNN, η μια πλευρά του είναι από fyberglass. Όσον αφορά στο σχήμα, περιγράφεται ως «στρογγυλοειδές, αλλά βασικά ακανόνιστο». Το μέγεθος του αντικειμένου δεν ανακοινώθηκε.

Είναι η πρώτη τέτοιου είδους ανακοίνωση μετά από καιρό για το χαμένο αεροπλάνο των Malaysia, καθώς οι αρχές είναι πλέον πολύ προσεκτικές με τις ανακοινώσεις που κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου