Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Μυστηριώδης δολοφονία Βρετανού εκατομμυριούχου - Αναζητείται μοντέλο πρώην σύντροφός του

ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.Στην αναζήτηση ενός μοντέλου από τη Σλοβακία έχει επιδοθεί η ισπανική αστυνομία καθώς θεωρείται ύποπτη για το φόνο του Βρετανού εκατομμυριούχου επιχειρηματία, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε δολοφονημένος στη βίλα του στη νότια Ισπανία.
Ο πτώμα του Άντριου Μπους βρήκε η νυν σύντροφός του το πρωί του Σαββάτου μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι δυο τους είχαν μόλις επιστρέψει από ολιγοήμερες διακοπές. Ο 49χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή όντας ιδιοκτήτης ενός κοσμηματοπωλείου, διέμενε στη βίλα του στην περιοχή Κόστα Δελ Σολ της νότιας Ισπανίας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο Μπους είχε δεχτεί δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Τώρα η ισπανική αστυνομία έχει επιδοθεί στο κυνήγι ενός μοντέλου περίπου 20 χρόνων από την ανατολική Ευρώπη, πρώην σύντροφος του Μπους, η οποία πιστεύεται ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με την Daily Mail πρόκειται για τη Σλοβάκα Mayka Kukucova, με την οποία ο Μπους διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν και, σύμφωνα με τους γείτονες του επιχειρηματία, τον ζήλευε αρρωστημένα.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η Kukucova βρισκόταν μέσα στη βίλα του Μπους περιμένοντας, ενδεχομένως επί ημέρες, το ζευγάρι να επιστρέψει από τις διακοπές του. Το σενάριο αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώνει και η νυν σύντροφος του επιχειρηματία, η οποία φέρεται να δήλωσε πως όταν το ζευγάρι επέστρεψε στη βίλα, η η πρώην βρισκόταν εκεί σε έξαλλη κατάσταση ενώ η αστυνομία πιστεύει πως διέφυγε με ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα -ανάμεσα στα οποία μία Πόρσε και μια Φεράρι- που είχε στην κατοχή του ο 48χρονος.
Ε.Σ. (Πηγή: BBC, Daily Mail)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου