Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Η ΑΕΚ κλείνει σήμερα 90 χρόνια «ζωής» Πέρασε η μπόρα, πέρασε... Γενέθλια για την ΑΕΚ

 
Η ΑΕΚ κλείνει σήμερα 90 χρόνια «ζωής». Κι έχοντας βρεθεί στο ναδίρ το τελευταίο
διάστημα, ο μόνος δρόμος μπροστά της είναι… προς τα πάνωΛίγο πριν κλείσει την ένατη δεκαετία της ζωής της, η ΑΕΚ έφτασε σε ιστορικό χαμηλό.

Μπορεί να πει κανείς πως έπιασε και πάτο, με την ποδοσφαιρική ομάδα βυθισμένη στα χρέη, χωρίς γήπεδο και διοίκηση, να υποβιβάζεται αγωνιστικά στη Football League και να «διαλύεται» φτάνοντας τελικά σε Ερασιτεχνική κατηγορία, με την ομάδα μπάσκετ σε ανάλογη μοίρα να βολοδέρνει εδώ και μία τριετία στις μικρές κατηγορίες και τα υπόλοιπα τμήματα τα προηγούμενα χρόνια να στέκονται μετά βίας στα πόδια τους.

Όμως στα 90α της γενέθλια η ΑΕΚ δείχνει να έχει μπει επιτέλους στο σωστό δρόμο και να επιβεβαιώνει το σύνθημα «ερχόμαστε» που έχει καθιερωθεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Η ομάδα ποδοσφαίρου μετά την επανεκκίνηση από τη Γ’ Εθνική έχει απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος, έχει βρει στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει εκεί που αξίζει, έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδο και το όραμα της ανέγερσης της «Αγιά-Σοφιάς» αρκεί για να εμπνεύσει τους πάντες.

Η ομάδα μπάσκετ, που έφτασε μέχρι και δύο κατηγορίες κάτω από τη φυσική της θέση, απέχει μία ανάσα από την επάνοδο στην Α1 και το «και ξανά-ξανά θα γίνεις βασίλισσα» ήδη ακούγεται όπου αγωνίζεται.

Το τμήμα χάντμπολ έχει καθιερωθεί πλέον ως πρώτη δύναμη στην Ελλάδα. Οι γυναίκες στο βόλεϊ βρίσκονται πλέον στην ελίτ και διεκδικούν στους τελικούς και πάλι το πρωτάθλημα, ενώ το ανδρικό τμήμα πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο φέτος, με το Λιγκ Καπ.

Και τα υπόλοιπα τμήματα, χάρη και στις προσπάθειες της Ερασιτεχνικής, αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις δυσκολίες και φέρνουν σημαντικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου