Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ελεύθερος, αλλά σε κατάσταση σοκ, ο Χρήστος Πανόπουλος


Ένας 33άχρονος από την Ξάνθη και ένας 47άχρονος από την Κομοτηνή είναι τα δύο
θύματα του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης κοντά στα διόδια Ιάσμου της Εγνατίας Οδού στο τμήμα Κομοτηνής-Ξάνθης και στο οποίο ενεπλάκη ο Χρήστος Πανόπουλος.

Όπως αναφέρει το «xanthipress»: «Τα πτώματα των δύο πεζών διαμελίστηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση, ενώ όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα δεν έχει φώτα και τα δύο θύματα δεν ήταν ορατά από τον οδηγό. Από την Αστυνομία διαψεύδεται ότι οι δύο νεκροί είχαν εμπλακεί σε οποιαδήποτε κλοπή, όπως κυκλοφόρησε ως φημολογία».

Σε ό,τι αφορά τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, νοσηλεύτηκε προληπτικά στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου της πόλης με ελαφρά τραύματα ενώ αφέθηκε ελεύθερος, όπως προβλέπεται για τις περιπτώσεις των ανθρωποκτονιών εξ αμελείας. Πάντως, ήταν σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το τρομερό συμβάν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με μαρτυρία που παρουσιάζει το «thrakisport», ο Πανόπουλος κινείτο από την Αλεξανδρούπολη προς την Ξάνθη και όχι το ανάποδο, όπως υπήρξε η πληροφορία από χθες. Τέλος, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως ξεκίνησε προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

SentraGoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου