Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στο ΣτΕ κατά της διαθεσιμότητας

- Απεργούν σήμερα οι καθηγητές - Τρίωρη στάση εργασίας από τους δασκάλους- Συγκέντρωση της ΟΛΜΕ στις 11 στα Προπύλαια - Συλλαλητήρια και σε άλλες πόλειςΈξω
από το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας έχουν συγκεντρωθεί εδώ και ώρα δάσκαλοι, καθηγητές, εργαζόμενου στους δήμους και δημοτικοί αστυνομικοί καθώς σήμερα εκδικάζεται η προσφυγή εκπαιδευτικών και δημοτικών αστυνομικών κατά της διαθεσιμότητας.

Μέχρι στιγμής η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στις δύο αριστερές λωρίδες της Πανεπιστημίου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης έχει κυρήξει 24ωρη απεργία.

Η ΟΛΜΕ προγραμματίζει επίσης, συλλαλητήρια στις μεγάλες πόλεις για το θέμα της διαθεσιμότητας, ενώ στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί πορεία στις 11 στα Προπύλαια.

Επίσης, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις (3) τελευταίες ώρες του πρωινού και τις τρεις (3) πρώτες ώρες του απογευματινού διδακτικού ωραρίου, προκειμένου, όπως υπογραμμίζουν ''οι εκπαιδευτικοί να διευκολυνθούν για τη συμμετοχή τους στο κοινό συλλαλητήριο ενάντια στις απολύσεις που διοργανώνουν η ΔΟΕ, η ΟΛΜΕ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Αθήνα και τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας όπου πραγματοποιούνται αντίστοιχες εκδηλώσεις''.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου