Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η λογίστρια του Άκη δεν ήξερε για το μαύρο χρήμα, λέει ο συνήγορος της Λαμπροπούλου

Ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρθηκε στο συμβόλαιο μίσθωσης του ακινήτου της Δεινοκράτους που φέρει την υπογραφή της Ευφροσύνης Λαμπροπούλου για να τονίσει ότι δεν είναι
ασυνήθιστο ένας λογιστής να εμπλέκεται στη σύνταξη ενός μισθωτηρίου συμβολαίου
«Δεν μπορείτε να αποδώσετε γνώση στην Ευφροσύνη Λαμπροπούλου. Δεν υπήρξε ποτέ συνδαιτυμόνας του πρώην υπουργού. Δεν υπηρέτησε ποτέ μαζί του σε κανένα υπουργικό θώκο, δεν πήγε ποτέ μαζί του κανένα ταξίδι, δεν διαχειρίστηκε ποτέ χρήματά του».

Αυτό υποστήριξε σήμερα αγορεύοντας στο Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, ενώπιον του οποίου δικάζεται η υπόθεση των «χρυσών μιζών», ο κ. Μάριος Ξανθόπουλος έτερος συνήγορος της Ευφροσύνης Λαμπροπούλου, της λογίστριας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρθηκε στο συμβόλαιο μίσθωσης του ακινήτου της Δεινοκράτους που φέρει την υπογραφή της Ευφροσύνης Λαμπροπούλου για να τονίσει ότι δεν είναι ασυνήθιστο ένας λογιστής να εμπλέκεται στη σύνταξη ενός μισθωτηρίου συμβολαίου.

«Για ποιοι λόγο η λογίστρια να θέλει να εμπλακεί στη διαδικασία αυτή αν γνώριζε την προέλευση των χρημάτων;» είπε ο συνήγορος και προσέθεσε: «Αν δηλαδή δεν υπέγραφε η κυρία Λαμπροπούλου το συμβόλαιο κι αυτό καταρτιζόταν από τον περιπτερά της γειτονιάς, θα θεωρούσαμε ότι και εκείνος έχει συμβάλει στην απόκτηση του μαύρου χρήματος και ότι είχε γνώση για αυτό;».

Σύμφωνα με τον κ. Ξανθόπουλο «δεν μπορεί κανείς να αποδώσει ποινικό και φορολογικό ψόγο στην Ε. Λαμπροπούλου για το ότι οι έδρες κάποιων εταιριών φιλοξενήθηκαν στο γραφείο της».

«Βρείτε μας ένα ευρώ που να είναι ασύμβατο με την επαγγελματική δραστηριότητα Λαμπροπούλου και την ακίνητη περιουσία της κι εμείς θα παραιτηθούμε από κάθε υπερασπιστικό ισχυρισμό» είπε ο κ. Ξανθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου