Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιδήμαρχος Γκινοσάτης: «Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών δεν τηρεί τις υποσχέσεις του»


Ο αντιδήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Γιώργος Γκινοσάτης, υπεύθυνος για: την λειτουργία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου καθώς και της υπηρεσίας Πολεοδομίας και λοιπών
τμημάτων - Τις αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων - Την εποπτεία και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και των εθνικών κληροδοτημάτων αυτού, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη στήλη, ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να κάνω γνωστό στους Δημότες την πικρία μου για τον ΔΑΑ, (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών) ο οποίος δεν τηρεί την υπόσχεση του προς τον πρώην Δήμο Αρτέμιδος, αλλά και την πρόσφατα δοθείσα προς τον ενοποιημένο Δήμο. Συγκεκριμένα, πριν από χρόνια είχε υποσχεθεί στον πρώην Δήμο Αρτέμιδος την επίστρωση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αρτέμιδος. Φυσικά η μη τακτοποίηση του χώρου καθιστούσε τότε ανέφικτο το έργο, πολύ δε περισσότερο, όταν συνεχώς ακούγονταν «απειλές» περί καταγγελιών από δημότες στις αρμόδιες υπηρεσίες για έργα σε απόλυτα προστατευμένη περιοχή. Σήμερα, έχει γίνει τακτοποίηση του χώρου και δεν υφίσταται κανένα κώλυμα. Επί πλέον η ΚΥΔ έχει εγκρίνει το έργο. Περιμένουμε λοιπόν πάραυτα την υλοποίηση της υπόσχεσης του ΔΑΑ»
Η στήλη επικοινώνησε με τον κ. Ζαχαριάδη, ως γνωστό είναι ο Τομεάρχης Δημόσιων Σχέσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ΔΑΑ, και έκανε γνωστή την πικρία του αντιδημάρχου. Ο κ. Ζαχαριάδης μας έδωσε την εξής λακωνική απάντηση. 
«Ο ΔΑΑ τηρεί πάντα τις γραπτές και προφορικές υποσχέσεις του. Εφόσον το έργο θα είναι νόμιμο θα γίνει».
Από πληροφορίες μάθαμε ότι, ο ΔΑΑ κάθε χρόνο έγραφε στον προϋπολογισμό του την κατασκευή του έργου. Φέτος, για κάποιους λόγους, άγνωστους σε μας, δεν το ανέγραψε. Οι ίδιες πληροφορίες μας είπαν ότι θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό του νέου έτους, 2014 και κατά πάσα πιθανότητα θα υλοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο.
Στην επισήμανσή μας στον κ. Γκινοσάτη, ότι το γήπεδο Αρτέμιδος δεν «πάσχει» μόνο από το χλοοτάπητα, αλλά και από αθλητικές κτιριακές εγκαταστάσεις, μια και οι υπάρχουσες είναι τρις χειρότερες από κοτέτσια, μας είπε:
«Ο ΔΑΑ έχει υποσχεθεί να διαθέσει το ποσόν των 120.000 Ευρώ. Για τον πλαστικό χλοοτάπητα θα χρειαστούν ίσως λιγότερα από 90.000. Στις 30.000 που υπολείπονται θα προσθέσει και ο Δήμος κάποιο ποσό για να φτιαχτούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις».
Σε ερώτηση μας προς την κ. Αφροδίτη Μαργέτη, η οποία είναι εντεταλμένη σύμβουλος του αντιδημάρχου κ. Γκινοσάτη και όχι μόνο, αν μετά την τακτοποίηση του γηπέδου ανοίξει η δρόμος νομιμοποίησης των γύρω αυθαιρέτων ανέφερε:
«Όσα κτίσματα είχαν τις αναγκαίες προϋποθέσεις έχουν τακτοποιηθεί. Δεν έχουν νομιμοποιηθεί».
Ο πλαστικός χλοοτάπητας ήταν διακαής πόθος των υπευθύνων του ΑΟ Άρτεμις. 
Στο παρελθόν είχαν γίνει προσπάθειες για την επίστρωσή του, πάντα όμως σκόνταβε στην οικολογική ευαισθησία συμπολιτών μας που υποστήριζαν και υποστηρίζουν ότι με την επίστρωση του χλοοτάπητα θα χαθεί το φυσικό κάλλος της περιοχής. 
 Ελπίζουμε, έστω και καθυστερημένα, (άραγε γίνεται κάτι στην ώρα του στην Ελλάδα;) να γίνει το έργο και η νεολαία της περιοχής μας να βρει ένα μέρος να αθλείται χωρίς να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των αθλητών, αλλά και η ποδοσφαιρική ομάδα ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ, επιτέλους να αποκτήσει γήπεδο για τις προπονήσεις και τους αγώνες της.
Αρτέμιος

5 σχόλια:

  1. ....υπεύθυνος για: την λειτουργία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου καθώς και της υπηρεσίας Πολεοδομίας και λοιπών

    τμημάτων - Τις αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων - Την εποπτεία και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και των εθνικών κληροδοτημάτων αυτού........

    Μάθαμε την περιουσία του Δήμου ,τι γίνεται με τα πολεοδομικά, αν τηρεί τους κανονισμούς λειτουργείας το αεροδρόμιο ,πότε θα πληρώσει τα 50 εκατομμύρια που χρωστάει κατά δήλωση δημάρχου...και 8 μήνες πριν τις εκλογές θυμηθήκαμε την ¨"χορηγία" λίγων χιλιάδων ευρώ σε χώρο που τον ονομάσαμε παράνομα γήπεδο. ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεινα τα φρεατια γυρω απο το γηπεδο, πανω στην λεωφορο, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΓΕΜΑΤΑ ΒΟΥΡΚΟΝΕΡΑ,ΜΕ ΖΩΗΦΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ,ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, δεν τα βλεπει κανενας?
    τοσο ψηλα πετανε τα πουλακια της σπαταρτεμισιας αντιδημαρχιας?ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,πισω απο το παγοδρομιο στα Σπατα ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΙΔΙΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ?

    ακου εχει πικρια......ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ....

    ΚΟΣΜΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε να την ακουση απο τον εισαγγελεα,και τον προεδρο,ειναι πιο αγρια τα πραματα απο οσα μπορουμε να φανταστουμε.αααλλος για ισοβια?
      Λαμογια μονο του θα αφησεται τον υπουργο,και τον δημαρχο που δεν ηξερε οτι εχει φυλακες ο δημος του,που παιρνα το τραινο,και εχει και διαβαση ισοπεδη και σφυριζει,μην πατησει κανα ζωον?


      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ 5ΒΙΝΤΕΟ,ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΑΑ,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ"" ΜΕΔΟΥΣΑΣ"" ΤΖΑΜΠΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΑΣΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ...

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ "ΓΛΥΦΕΙ" ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ "ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ",ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟΥΛΗ ΤΖΑΜΠΑ?ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥΛΗ?ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΕΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ?ΡΕΕΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου