Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Δημότης... Λούτσας δηλώνει ο Ρομπέρ Πιρές

Άσος των γηπέδων και «αθόρυβος» λάτρης της Ελλάδας. Ο διεθνής Γάλλος Ρομπέρ Πιρές, που έλαμψε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα με τη φανέλα των «τρικολόρ» κατακτώντας Μουντιάλ και
EURO, αλλά και της Αρσεναλ, τα τελευταία χρόνια επιλέγει φανατικά... Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής», η χώρα μας αποτελεί για εκείνον, τη σύζυγό του και τα τρία του παιδιά τον ιδανικό αλλά και μόνιμο προορισμό καλοκαιρινών διακοπών. Φυσικά, όπως κάθε σούπερ σταρ έχει επισκεφτεί πολλάκις τη Μύκονο, όμως το «ορμητήριό» του στην Ελλάδα βρίσκεται στην Αττική, εκεί όπου ο Πιρές επί χρόνια κυκλοφορούσε απαρατήρητος απολαμβάνοντας τις χάρες ενός παραθαλάσσιου θέρετρου που φημίζεται για την... πολυκοσμία του.

Ο λόγος για τη Λούτσα, εκεί όπου ο 40χρονος πλέον Ρομπέρ βρίσκει συχνά καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς της συζύγου του Τζέσικα, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Από εκεί πραγματοποιεί άλλωστε τις εξορμήσεις του στα νησιά.

Όλα αυτά θα είχαν παραμείνει άγνωστα στο ευρύ κοινό, αν ο Γάλλος δεν είχε ανταποκριθεί προ ημερών στην πρόταση που του απηύθυνε ο γυμναστής της Θύελλας Ραφήνας για να λάβει μέρος σε φιλικό αγώνα κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου. Κι όχι μόνο έπαιξε, αλλά θάμπωσε με τις εμπνεύσεις του, σημειώνοντας σε 45 λεπτά συμμετοχής ένα γκολ ενώ δημιούργησε ένα ακόμη τέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου