Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η Δημοκρατία ξεκινά από το Δήμο, στο Δήμο Μαραθώνα όμως τελειώνει...

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μαραθώνας 30/08/2013
Οι εργαζόμενοι του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχοινιά, ήρθαν αντιμέτωποι για
ακόμη μία φορά με τη μήνιν και την κακόβουλη διάθεση της δημοτικής αρχής του Καλλικράτειου Δήμου Μαραθώνα.

Καθ'όλη την διάρκεια της πενταετούς παρουσίας μας στο Εθνικό Πάρκο, υπό δύσκολες εργασιακές και μισθολογικές συνθήκες, δεν πάψαμε ποτέ να το υπερασπιζόμαστε και να έχει καταστεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας.

Εγείρονται ερωτήματα όλων μας από τoν λεκτικό προπηλακισμό, τα κακοήθη σχόλια, την έλλειψη αρωγής του Δήμου Μαραθώνα και την διαρκή υπονόμευση της εργασίας μας στην προστατευόμενη περιοχή.
Έκρυθμες και αναίτιες καταστάσεις που λείπουν από την συνεργασία των υπόλοιπων Δήμων της Ελλάδος με τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.

Η προσφορά μας στο Εθνικό Πάρκο Σχοινιά είναι αδιαμφισβήτητη, το αποτέλεσμα δε αυτής είναι αποδεκτό από την τοπική κοινωνία και δεν ανεχόμαστε προσβολές και αήθεις επιθέσεις από δημοτικούς άρχοντες.

Η Δημοκρατία ξεκινά από το Δήμο, στο Δήμο Μαραθώνα όμως τελειώνει......

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ

Σχόλιο:
Είχαμε δημοσιεύσει επιστολή αναγνώστη μας που περιέγραφε μια τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά από παράγοντες του Δήμου.

3 σχόλια:

  1. Κάποιος πρέπει να μιλήσει για σεβασμό στα παληκάρια εκεί πέρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tυγχάνει η καταγωγή μου να είναι από την Ζάκυνθο και γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει και εκεί Φορέας Διαχείρισης Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου.Τα παιδιά εκεί κάνουν καλή δουλειά με την προστασία της καρέτα-καρέτα.Ο Δήμος Ζακύνθου μαζί με την Περιφέρεια έχουν πολύ καλή συνεργασία.Δεν καταλαβαίνω την διαμάχη του Δήμου Μαραθώνα με τον ανάλογο Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σχινιά.Άλλο είναι το αντικείμενο του προγράμματος ΝATURA 2000 που υπάγεται ο κάθε Φορέας Προστατευόμενης Περιοχής και άλλο το πρόγραμμα του κάθε Δήμου.Δεν καταλαβαίνω τι επιδιώκει με αυτό ο Δήμος Μαραθώνα;Να κατακρεουργήσει το πευκοδάσος,εγκαθιστώντας πάγκους με πακιστανούς;Δεν έχει άλλο τρόπο ο Μαραθώνας να νομιμοποιήσει την φοροδιαφυγή και το παρεμπόριο;ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΘΟΛΩΣΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ;Η,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    ΕΝΑΣ ΖΑΚΥΝΘΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα τον μάθατε τον Λοίζο;
    Να τον χαίρεστε 50 χρόνια δήμαρχο τον βγάζετε εκεί στην Νέα Μάκρη τώρα τον βγάλατε και σε ολόκληρο τον Μαραθώνα μήν παραπονιέστε λοιπόν μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας και βγάζετε μαζί και τα δικά μας που δεν τον ψηφίσαμε ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου