Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

K. Middleton: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρίγκιπα

Μαζί με τον William βρέθηκαν στην έναρξη του μαραθωνίου στο Anglesey και η νέα μαμά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα

Την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μαζί με τον πρίγκιπα William, μετά τη γέννηση του γιου τους, έκανε σήμερα η Δούκισσα του Cambridge. Η Kate Middleton βρέθηκε στην έναρξη του μαραθωνίου στο Anglesey και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.
Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο, όπου κρατούσε στην αγκαλιά της τον νεογέννητο George.
Ο William ήταν αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη του αγώνα, ενώ η Kate στεκόταν στο πλευρό του και παρακολουθούσε το θέαμα.

Η ίδια έδειχνε πολύ χαλαρή και ευδιάθετη, παρόλο που αναγκάστηκε να αποχωριστεί τον μόλις 5 εβδομάδων γιο της. Μάλιστα, αν και στην αρχή δεν ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στην εκδήλωση, το έκανε για να τιμήσει όλους τους ανθρώπους της περιοχής που την αγκάλιασαν με την αγάπη τους.

1 σχόλιο:

  1. Νoѡ we haѵe the chance to ѕee Garage Floors complеted
    bʏ othеrs, when Gаraginization installs storage proɡrams for clients.

    At times the outdated concrete floor flooring surfɑces could use any renoνatіon and аlso selеcting the most appropriate basemnt floor paint must
    be carried out. However, keep in mind that all of the above ѕԝimming pool filtеrѕ will help you
    to keep your pool ϲleaqn and well-maintained.

    Feel free to ѕurf to my weblog :: | Rubber Flooring | Rubber Grass Mats | Gym Flooring | Garage Flooring | Rubber Sheets | Playground Flooring

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου