Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συνάντηση του Δημάρχου Ραφήνας, Πικερμίου με τον Υπουργό Υγείας για το Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη είχε ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, κ. Γιώργος Χριστόπουλος. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για όλες τις
ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του πρώην Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου και τη δημιουργία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Ραφήνας Πικερμίου, 24ωρης εφημερίας.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Δήμαρχος παρουσίασε στον Υπουργό την εξέλιξη των εργασιών για την ανακαίνιση και τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων, που γίνονται με χορηγία, καθώς και τις επαφές που έχουν γίνει για την αξιοποίηση των χώρων με τον Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη, τον Υποδιοικητή κ. Σωτήριο Ζώτο και φορείς της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κ. Χριστόπουλος δήλωσε ότι είναι κοινή πρόθεση του Υπουργείου και του Δήμου η επίσπευση όλων των εργασιών προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο και να προσφέρονται υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης υψηλών προδιαγραφών στους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου