Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Παρανάλωμα του πυρός πέντε ΙΧ στη Ρόδο

Αν και δεν βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών, όλα δείχνουν ότι στόχος των εμπρηστών ήταν ένα από τα πέντε αυτοκίνητα το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς και από αυτό οι
φλόγες επεκτάθηκαν στα υπόλοιπα τέσσερα που υπέστησαν σοβαρές ζημιές

Θολά παραμένουν τα κίνητρα της πρωτοφανούς για τα δεδομένα της Ρόδου εμπρηστικής επίθεσης που κατέστρεψε πέντε Ι.Χ. αυτοκίνητα και προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή της Κόκκινης Πόρτας τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αν και δεν βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών, όλα δείχνουν ότι στόχος των εμπρηστών ήταν ένα από τα πέντε αυτοκίνητα το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς και από αυτό οι φλόγες επεκτάθηκαν στα υπόλοιπα τέσσερα που υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ο ιδιοκτήτης του είχε διαφορές με κάποιους που μπορεί να ήθελαν το κακό του.

Από την επιτόπια έρευνα προέκυψε ότι οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν εύφλεκτο υλικό με το οποίο περιέλουσαν το συγκεκριμένο όχημα αδιαφορώντας αν θα προκαλούσαν ζημιές και στα διπλανά, έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν. Η έγκυρη επέμβαση οκτώ ανδρών της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς και σε άλλα παρκαρισμένα αυτοκίνητα αλλά και μια πιθανή έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου