Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΪ!

Το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στα ιδρύματα υγείας Ιδιωτικού Δικαίου και Ν.Π.Ι.Δ. Νομού Αχαϊας καταγγέλλει την ΔΕΗ Α.Ε. που έστειλε εξώδικο στη συναδέλφισα μας και μέλος του Δ.Σ., απειλώντας ότι θα αφαιρέσει το ρόλοι του σπιτιού της.

"Η συναδέλφισα έχει απολυθεί εδώ και τρία χρόνια για το αυτονόητο, γιατί τόλμησε να ζητήσει από το αφεντικό της να πληρώνετε για τη δουλειά που κάνει (επίδομα άδειας, ένσημα, δώρα, κλπ.). Το αποτέλεσμα αυτό έχει φέρει σε άσχημη οικονομική κατάσταση την μονογονεϊκή οικογένεια της συναδέλφισας αυτά τα χρόνια μην μπορώντας να πληρώσει τη ΔΕΗ και άλλες βασικές ανάγκες επιβίωσης. Στον διακανονισμό που της επέβαλε η ΔΕΗ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί (έκανε προσπάθεια και έβαζε στο αυτόματο ταμειακό μηχάνημα διάφορα μικρά ποσά αλλά δεν ήταν αρκετά για την επιχείρηση) καταλήγοντας σήμερα να απειλείτε με κατάσχεση του ρολογιού της ΔΕΗ με καταγγελία της σύμβασης.

Εμείς, οι συνάδελφοι της, θα αποτρέψουμε αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Η αναλγησία του κράτους θα βρει αποφασιστική απάντηση

Κάθε σπίτι λαϊκής οικογένειας είναι και ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ και σαν τέτοιο θα το υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο.

Δεν θα επιτρέψουμε να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό, καμία οικογένεια χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να μην περάσει κανένας πλειστηριασμός. Εμείς έχουμε τη δύναμη, εμείς παράγουμε τον πλούτο και μπορούμε να τον διεκδικήσουμε" τονίζεται στην ανακοίνωση.

Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου