Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο μυστηριώδης άντρας που μπήκε στο διαμέρισμα του Ασλάνη

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας - Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος συνεργαζόταν με τον διάσημο σχεδιαστή - Τι σχέση μπορεί να έχει με τα άφαντα
προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα από το σημείο;

Ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας που μπήκε στο διαμέρισμα του Μιχάλη Ασλάνη, λίγο πριν αυτό προλάβει να αποκλειστεί από την αστυνομία και τι σχέση μπορεί να έχει με τα άφαντα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα από το σημείο;

Δύο ημέρες μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του διάσημου σχεδιαστή μόδας νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας και όπως διαβάζουμε σήμερα στην Espresso, ένας μυστηριώδης άντρας, που φέρεται να συνεργαζόταν με τον Μιχάλη Ασλάνη δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση, προκαλώντας πολλά ερωτήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόσωπα που γνώριζαν καλά τον Μιχάλη Ασλάνη και βρέθηκαν έξω από το ατελιέ και το σπίτι του μόλις έμαθαν το τραγικό νέο, μίλησαν για την παρουσία ενός άντρα, που συνεργαζόταν με το σχεδιαστή και κινούνταν στο σημείο πριν γίνει γνωστή η θλιβερή είδηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, βρέθηκε και μέσα στο διαμέρισμα πριν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άνδρας – μυστήριο έφτασε στο διαμέρισμα της Σκουφά 21 πριν από την Αστυνομία και μπήκε στο σπίτι πριν αυτό αποκλειστεί.

Από το σπίτι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε εξαφανιστεί η ταυτότητα του Μιχάλη Ασλάνη και για αυτό το λόγο άργησε και η ταυτοποίηση του θύματος. Επίσης, έχουν χαθεί έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι το μεσημέρι της Τετάρτης και η προσωρινή αιτία θανάτου του είναι το πνευμονικό οίδημα, το οποίο μπορεί να προκλήθηκε είτε από παθολογικά αίτια είτε από κατανάλωση χαπιών.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί στη Χαλκίδα, εκεί όπου γεννήθηκε.

Την ίδια ώρα, το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας δεν έχει αποκλειστεί, ούτε όμως αυτό του θανάτου από παθολογικά αίτια. Η οριστική αιτία θα βρεθεί όταν βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου