Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Όταν ο Πάπας ανακάλυψε το Instagram

Ο ποντίφικας «αυτοφωτογραφίζεται» παρέα με ομάδα παιδιών
Άφησε τα σταθερά και έπιασε τα κινητά ο Πάπας Φραγκίσκος και δη τα
έξυπνα τηλέφωνα με κάμερα υψηλής ανάλυσης.

Ο ποντίφικας που από την αρχή που ανέλαβε τα ηνία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας αποδεικνύει με τις πράξεις του ότι επιθυμεί διακαώς να βρίσκεται στο πλευρό των πιστών ακόμα και με προσωπικές τηλεφωνικές κλήσεις, αυτή τη φορά ο Πάπας πλησιάζει τη νεολαία με διάθεση για…παιχνίδι.

Αφού συνάντησε μία ομάδα παιδιών από την Πιατσέντζα, στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου δε μπορούσε να τους στερήσει τη χαρά από μία φωτογραφία μαζί τους.

Αντί, λοιπόν, να καλέσει τον επίσημο φωτογράφο του Βατικανού, προτίμησε να ποζάρει σχεδόν αγκαλιά με τα παιδιά στο φακό κινητού τηλεφώνου ενός από αυτά.

Μπορεί η λήψη να μην είναι εξαιρετική, μπορεί να κόβεται λίγο το δεξί αυτί του ποντίφικα, ωστόσο η χαρά και ο αυθορμητισμός του ίδιου του Πάπα και των ενθουσιασμένων παιδιών αποτυπώνονται ξεκάθαρα.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram, έφτασε στο Facebook και από εκεί σε άλλους τόπους κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου με χιλιάδες χρηστών να σχολιάζουν θετικά την αυθεντικότητα του Πάπα Φραγκίσκου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου