Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

«Κάποιοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο για το Κ.Υ. 24ωρης εφημερίας» (video)

Σύμφωνα με άρθρο στο notioanatolika.gr
Έντονα ενοχλημένοι δηλώνουν οι δήμαρχοι Κορωπίου Δημ. Κιούσης, Παιανίας – Γλυκών Νερών Δημ. Δάβαρης και Σαρωνικού Πέτρ. Φιλίππου από τον τρόπο με τον οποίο ο
ομόλογός τους του Μαρκόπουλου Σωτ. Μεθενίτης αντιμετωπίζει το σοβαρότατο ζήτημα του ορισμού Κέντρου Υγείας 24ωρης εφημερίας για την περιοχή των Μεσογείων.

Αυτό προκύπτει και από τη συζήτηση των κ.κ. Κιούση, Δάβαρη και Φιλίππου μπροστά στην κάμερα του notioanatolika.gr. «Κάποιοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο» έσπευσε να επισημάνει ο κ. Κιούσης για να συνηγορήσει ο κ. Δάβαρης υποστηρίζοντας ότι πρέπει το Κ.Υ. να «έρθει» στην Παιανία.

Ο κ. Φιλίππου από την πλευρά του είπε ότι πρότεινε στους υπόλοιπους δημάρχους να καθίσουν όλοι μαζί να συζητήσουν το θέμα και να καταλήξουν κάπου. «Αλλά να μιλάει ο ένας χώρια από πίσω...» πρόσθεσε με νόημα ο δήμαρχος Σαρωνικού.

Πάντως ο δήμαρχος Κορωπίου προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω έκανε λόγο για την ύπαρξη συγκεκριμένης έκτασης στην Παιανία όπου «μπορεί να γίνει το Νοσοκομείο ανατολικής Αττικής»!
Παρακολουθείστε το βίντεο με τη συνομιλία των τριών δημάρχων:

notioanatolika.gr

1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω να μην φτάσουμε και εμείς να τσακωνόμαστε πιο ΚΥ θα παραμείνει ανοικτό! Όπως η υπόλοιπη Αττική! Εάν θα παραμείνει το ΚΥ Μαρκοπούλου το ΚΥ Καλυβίων ή το ΚΥ Κορωπίου! Ο τρόπος σκέψη είναι λάθος πρέπει ο κάθε τόπος να έχει το ΚΥ μιλάμε για τεράστιες εκτάσεις με χιλιάδες κόσμο! Η δε λειτουργία νοσοκομείου απαραίτητη! Εκτιμώ ότι αυτός πρέπει να είναι ο στόχος προσθετικός όχι αφαιρετικός! Δεν είχαμε τις πάμπολλες δομές υγείας στην περιοχή ώστε να πρέπει να γίνουν περιστολές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου