Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 343 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ DOLCE & GABBANA..

Tο αστρονομικό ποσό των 343 εκατ.ευρώ καλείται να πληρώσει το σχεδιαστικό δίδυμο ''Dolce & Gabbana'', έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου του Μιλάνου.Οι δύο διάσημοι σχεδιαστές, που με
τις δημιουργίες... τους έχουν ντύσει δεκάδες προσωπικότητες του Χόλιγουντ και όχι μόνο, κατηγορούνται ότι το 2004 πούλησαν τα δυο brand τους («D&G και Dolce & Gabbana») σε μια μητρική εταιρία στο Λουξεμβούργο την «Dolce & Gabbana Luxemburg srl», σε τιμή αρκετά χαμηλότερη από την αντικειμενική αξία της αγοράς, προκειμένου να μειώσουν δραστικά το ποσό των φόρων που θα καλούνταν να πληρώσουν.

Σύμφωνα με την εφορία, η φοροδιαφυγή και τα χρέη για οφειλές φόρων ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ποσό το οποίο στην πορεία μειώθηκε στα 730 εκατομμύρια.
Οι Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Καμπάνα είχαν ασκήσει έφεση μετά την απόφαση πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, όμως τώρα έφτασε και η απόφαση του δευτεροβάθμιου που φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση το δίδυμο. Η μόνη πιθανότητα να αποφύγουν οι δύο άνδρες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, είναι να μην τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου