Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Στα ίχνη οργανωμένου κυκλώματος ναρκωτικών

Σχεδόν ενάμισι χρόνο πριν είχε κλαπεί το πολυτελές μαύρο τζιπ μάρκας BMW που χρησιμοποιήθηκε στη μεταφορά μεγάλου φορτίου χασίς, αλλά καταδιώχθηκε και ο οδηγός του το εγκατέλειψε στον
παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος του κόμβου της Μαλεσίνας.Η κλοπή είχε δηλωθεί στις 18 Δεκεμβρίου 2011 στην Ασφάλεια Καλλιθέας και ο μεταφορέας είχε πλαστογραφήσει την άδεια, το ασφαλιστήριο αλλά και τις πινακίδες κυκλοφορίας, πράγμα που δείχνει ότι το όχημα είχε πέσει στα χέρια οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Τα 249 νάιλον δέματα με συνολικά 262 κιλά και 279 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκαν μέσα σε πέντε μεγάλους σάκους τους οποίους είχε ξεφορτώσει ο δράστης πριν εγκαταλείψει κλειδωμένο το τζιπ, είναι αλβανικής προέλευσης.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα ταυτοποιήσουν τον οδηγό από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρήκαν στο αυτοκίνητο και ελπίζουν ότι η σύλληψή του θα οδηγήσει στην πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος που, κατά τα φαινόμενα, έχει την έδρα του στην Αθήνα. Εκεί κατευθυνόταν ο άγνωστος προς το παρόν μεταφορέας, όταν εντοπίστηκε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας στο ύψος των διοδίων της Τραγάνας. Σε βάρος του άγνωστου άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, αλλά θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου