Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Σε μαζική φυγή οι Βρετανοί τις ημέρες του Πάσχα των Καθολικών

Σε μαζική φυγή τρέπονται οι Βρετανοί, για τις ημέρες του Πάσχα των Καθολικών, ύστερα από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα το τελευταίο διάστημα, αφού δεν υπάρχει ένδειξη αλλαγής του σκηνικού του καιρού.Πάνω από 1.000.000 Βρετανοί θα ταξιδέψουν μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο, το φετινό Πάσχα, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν αυτή τη στιγμή στη χώρα. Πολλοί μάλιστα έχουν κάνει κράτηση της τελευταίας στιγμής, μόνο και μόνο, για να φύγουν από την παγωμένη Βρετανία και να επισκεφθούν ζεστούς και ηλιόλουστους προορισμούς. Σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμοί είναι  οι Κανάριες Νήσοι, η Μαγιόρκα, η Τυνησία, η Αίγυπτος και η Τουρκί
 
Από αύριο μέχρι και την επόμενη Πέμπτη εκτιμάται ότι η έξοδος των εκδρομέων θα είναι μεγάλη αφού μόνο από το αεροδρόμιο του Heathrow θα ταξιδέψουν 600.000 Βρετανοί.
 
Οι μετεωρολόγοι έχουν προβλέψει, πως ο παγωμένος καιρός, θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του Απριλίου με τις θερμοκρασίες να βρίσκονται υπό το μηδέν, για όλο το μήνα, χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να επανέλθουν στα φυσιολογικά, για την εποχή, επίπεδα.
 
Εκπρόσωπος του ΑΒΤΑ δήλωσε πως: «Μετά από δυο βροχερά καλοκαίρια χωρείς ίχνος ηλιοφάνειας, οι Βρετανοί πλέον είναι απελπισμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου