Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο χασισοκαλλιεργητής είχε ναρκωτικά όλων των ειδών

Δεν πρόλαβε να δει το χασισόδεντρο που καλλιεργούσε μέσα σε μια αυτοσχέδια γλάστρα να μεγαλώνει, ένας 46χρονος διακινητής ναρκωτικών! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας τον
συνέλαβαν την ώρα που το πότιζε σε ένα κοινόχρηστο οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του στον Τύρναβο και ανακάλυψαν ότι διακινούσε διάφορα είδη ναρκωτικών.

Εκτός από το δενδρύλλιο ύψους έξι εκατοστών, κατασχέθηκαν ακόμη δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 13 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης βάρους τριών γραμμαρίων, 26 ναρκωτικά χάπια που όλα τα προόριζε για εμπορία, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 575 ευρώ, 24 δολάρια και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο 46χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Λίγο… απ’ όλα είχε και ένας 31χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Γερακινή Χαλκιδικής, μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πολυγύρου στο αυτοκίνητό του και το σπίτι του. Συνολικά βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 40 γραμμαρίων, μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 15 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε σε μία γλάστρα. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

*** Στη Μεγάλη Χώρα Αιτωλοακαρνανίας, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνέλαβαν έναν 26χρονο Έλληνα μετά από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, όπου κατέσχεσαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε γραμμαρίων, αλλά και μία σιδερογροθιά και ένα μεταλλικό κλομπ για τα οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κατοχή όπλων και ναρκωτικών.

    *** Στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας δύο Έλληνες ηλικίας 52 και 53 χρόνων στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, ένδεκα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχαν ιατρική συνταγή, ένα στιλέτο τύπου «πεταλούδα» και τέσσερα κινητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου