Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Λεηλάτησαν κατάστημα ηλεκτρονικών

Τίποτε δεν άφησαν που να μην το κλέψουν οι διαρρήκτες που χτύπησαν ένα κατάστημα ηλεκτρονικών στην περιοχή Ταμπάχανα της Πάτρας! Παρά τον θόρυβο που έκαναν, κανείς δεν πήρε
είδηση ότι «σήκωσαν» όλο το μαγαζί προκαλώντας ζημιά ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ!
Οι άγνωστοι δράστες γκρέμισαν τη τζαμαρία του καταστήματος χωρίς να ακούσει κάποιος από τους περίοικους τον κρότο και μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό. Άρπαξαν όλα τα δορυφορικά πιάτα, τους αποκωδικοποιητές, ένα laptop, ένα φαξ και την ταμειακή μηχανή με όσα χρήματα υπήρχαν μέσα και έγιναν λαγοί! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους που κρύβονται πίσω από αρκετές διαρρήξεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες με λεία ηλεκτρονικά είδη.

*** Πλούσια λεία έπεσε στα χέρια των άγνωστων διαρρηκτών που τρύπωσαν από το παράθυρο της... τουαλέτας στη μονοκατοικία μιας 50χρονης γυναίκας σε χωριό του δήμου Πέλλας. Οι άγνωστοι άρπαξαν όλα τα χρυσαφικά αρκετά μεγάλης αξίας που είχε η ιδιοκτήτρια και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, πήραν και την καραμπίνα του συζύγου της και εξαφανίστηκαν.

*** Δεν προσφέρονται για το Πάσχα, αλλά… μοσχοπουλιούνται στην παράνομη αγορά τα μοσχάρια που άρπαξαν οι άγνωστοι ζωοκλέφτες από την κτηνοτροφική μονάδα ενός 47χρονου σε αγροτική περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας! Ο άτυχος κτηνοτρόφος διαπίστωσε ότι η εξωτερική πόρτα είχε παραβιαστεί και, όταν μπήκε μέσα, είδε ότι από τα μοσχάρια του δέκα είχαν κάνει… φτερά! Οι δράστες πρέπει να φόρτωσαν τα ζώα σε φορτηγό και διέφυγαν ανενόχλητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου