Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Συλλήψεις για κλοπή σε γήπεδο

Τις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης με γήπεδα 5Χ5 είχαν διαρρήξει πριν από λίγες ημέρες δυο
νεαροί αλλοδαποί στη Λαμία και είχαν κλέψει δύο φορητούς υπολογιστές. Ένας τυχαίος έλεγχος που τους έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ., οδήγησε στη σύλληψή τους.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δυο Αλβανοί ηλικίας 24 και 19 χρόνων βρίσκονταν παράνομα στη χώρα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και τους οδήγησαν στην Ασφάλεια Λαμίας. Εκεί, ομολόγησαν ότι είχαν διαρρήξει τα γραφεία των γηπέδων το περασμένο Σάββατο και στα σπίτια τους βρέθηκαν τα laptop που επιστράφηκαν στον 40χρονο ιδιοκτήτη τους. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

*** Έγκλειστος στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας για κλοπές είναι ένας 36χρονος Αλβανός, αλλά «φορτώνεται» όλο και με πιο νέες κατηγορίες! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πολυγύρου τον ταυτοποίησαν ως δράστη της κλοπής 1.100 ευρώ από τον ταμία ενός σούπερ μάρκετ στα Ψακούδια Χαλκιδικής, που είχε γίνει στις 17 Οκτωβρίου του 2012 με τη μέθοδο τη απασχόλησης. Μαζί του ήταν ένας ακόμη άγνωστος συνεργός του τον οποίο προσπαθούν οι αστυνομικοί να αναγνωρίσουν.

*** Το αυτοκίνητο ενός 44χρονου επιχείρησε να διαρρήξει ένας 24χρονος Αλβανός στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας, αλλά έγινε αντιληπτός από περίοικους και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή. Ο δράστης, που είχε έρθει παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου