Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο τραυματίας ήταν ληστής!

Σκηνοθετημένο ήταν το τροχαίο ατύχημα με έναν άνδρα πεσμένο στο οδόστρωμα της επαρχιακής
οδού Αιγιάλης- Χώρας στην Αμοργό! Ο δήθεν τραυματίας μαζί με έναν συνεργό του που έσπευσε να σταματήσει έναν 51χρονο οδηγό, ήταν ληστές που είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους!

Οι δυο άγνωστοι δράστες που είχαν καλύψει προσεκτικά μέρος των προσώπων τους ώστε να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους, απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι τον ανυποψίαστο υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών που σταμάτησε να τους βοηθήσει και μπήκαν δια της βίας στο αυτοκίνητό του.

Αφού του άρπαξαν 4.300 ευρώ, που προφανώς γνώριζαν ότι μετέφερε, τον υποχρέωσαν να τους μεταφέρει ως την Χώρα όπου κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στην Αστυνομία, η οποία ερευνά για τον εντοπισμό των δυο ληστών.

*** Στόχος ενός κουκουλοφόρου έγινε ο 31χρονος υπάλληλος που είχε νυχτερινή βάρδια στη ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου στα Ιωάννινα. Ο άγνωστος κακοποιός τον ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, άρπαξε τις εισπράξεις ύψους 450 ευρώ και έφυγε τρέχοντας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων ερευνούν για να τον εντοπίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου