Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σύσκεψη Δημάρχων Ανατολικής Αττικής με εκπροσώπους αγροτών και ιδιοκτητών γης

siskepis paianiaagrotes
Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους με τη βοήθεια και της τοπικής αυτοδιοίκησης θα συζητήσουν το βράδυ της Παρασκευής, 08/03/2013, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο
Παιανίας οι εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου και των ιδιοκτητών γης της Ανατολικής Αττικής και οι δήμαρχοι της περιοχής.

Την πρωτοβουλία της συνάντησης ανέλαβε ο δήμαρχος Παιανίας – Γλυκών Νερών Δημ. Δάβαρης ο οποίος απέστειλε και τη σχετική πρόσκληση. Στόχος είναι να συζητηθεί όχι μόνον η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αλλά και το σύνολο των δράσεων που θα οργανωθούν για να καταδειχθεί η αντίθεση αγροτών και ιδιοκτητών στο ενδεχόμενο υπερφορολόγησης της γης της περιοχής μας.

Σε αυτήν θα μετέχουν ο πρόεδρος της Συνιδιοκτησίας Παιανίας Σπύρος Στάμου, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κορωπίου Σταμάτης Γεωργάκης και ο πρόεδρος του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Καλυβιών και αντιδήμαρχος Σαρωνικού Μιχάλης Αδάμης από πλευράς του αγροτικού κόσμου και των ιδιοκτητών γης.

Δίπλα τους θα σταθούν οι δήμαρχοι Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένος Σπύρος Πανάς, Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλλης, Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής, Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος, Μαρκόπουλου Σωτήρης Μεθενίτης, Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, Σπάτων – Αρτέμιδος Χρήστος Μάρκου, Ωρωπίων Γιάννης Οικονομάκος και βέβαια ο οικοδεσπότης δήμαρχος Παιανίας – Γλυκών Νερών Δημήτρης Δάβαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου