Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ζέτα Μακρυπούλια: «Η ευτυχία είναι κάτι που βρίσκεις δύσκολα και χάνεις εύκολα» - People - Gossip

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίζεται για τη νέα καμπάνια της συλλογής γνωστού οίκου γυναικείας
ένδυσης και μιλάει στο περιοδικό «LIFE» για τη ζωή της.

«Θα έλεγα ότι τα συναισθήματα είναι µοιρασµένα. Όμως, θέλω πάντα να θυµάµαι τις ευχάριστες στιγμές και αυτές θα κρατήσω», δηλώνει για την 20χρονη πλέον παρουσία της στο χώρο του θεάματος, ενώ για το αν έπρεπε να ασχοληθεί με μόνο ένα τομέα, δηλώνει: «Όλα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, αν όμως έπρεπε  οπωσδήποτε να επιλέξω κάτι από όλα, θα διάλεγα το θέατρο».

Όσον αφορά τη δημοσιότητα, η όμορφη παρουσιάστρια δηλώνει: «Τα φώτα της δημοσιότητας δεν αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή µου, άρα φυσικά και µπορώ να φανταστώ τη ζωή µου µακριά από αυτή» δηλώνει, ενώ ως το δυνατότερο όπλο του χαρακτήρα της χαρακτηρίζει την υπομονή της, τονίζοντας με νόημα: «Κάθε άνθρωπος έχει και τα όριά του και καλό είναι να µην τα φτάνει».

Η Ζέτα σχολίασε και την οικονομική κρίση: «Παρ’ ότι τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ δύσκολα, δεν παύω να είμαι αισιόδοξη ότι κάποια στιγμή το κλίμα θ’ αλλάξει. Ως λαός, είμαστε και έξυπνοι και εργατικοί, παρά την λανθασμένη εικόνα που έχουμε δείξει  προς τα έξω», αλλά και πόσο επηρεάστηκε η ίδια «∆ε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να µην έχει επηρεαστεί από την κρίση. Όπως όλοι, λοιπόν, έτσι και εγώ. Η οικονομική κρίση, καθώς έχει τη µορφή αλυσίδας, µας έχει επηρεάσει όλους».

Για την προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε ότι: «Είμαι άνθρωπος που τσαλακώνεται µόνο µπροστά στους φίλους του. Όμως λόγω επαγγέλματος, πολλές φορές έχει γίνει αυτό και στους ρόλους που χρειάζεται να υποδυθώ», ενώ δίνει και τον προσωπικό της ορισμό για την ευτυχία: «Η ευτυχία είναι κάτι που το βρίσκεις δύσκολα και το χάνεις εύκολα. Ένα πολύ σημαντικό βήμα, είναι να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να τον αποδεχτείς».



Πρώτο ΘΕΜΑ online : Ζέτα Μακρυπούλια: «Η ευτυχία είναι κάτι που βρίσκεις δύσκολα και χάνεις εύκολα» - People - Gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου