Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Πριν 3 μήνες - "Δεκαοκτώ μήνες ανυπαρξίας του θιάσου (μπουλούκι) της Δημοτικής Αρχής"

Είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο πριν 1 χρόνο. Ελπίζαμε ότι τα θαλάσσια μπάνια και η θερινή ραστώνη θα έκανε τους Δημοτικούς Άρχοντες να σκεφτούν τι έκαναν και τι δεν έκαναν. Επειδή, από ότι φαίνεται αδυνατούν ακόμη και να σκεφτούν, από τον Σεπτέμβριο θα  ξεκινήσουμε μια σειρά άρθρων που θα σχολιάζει τις πράξεις τους. Όσες ωφέλησαν τον Δήμο μας, όσες ωφέλησαν τους εαυτούς τους και όσες ήταν απλώς απόρροια ανικανότητας και αμέλειας.
Δημοσιεύουμε ξανά το άρθρο αυτό για να θυμηθούμε που είχαμε μείνει...

Πέρασαν 18 μήνες που αυτό το μπουλούκι, "Νέα Πόλη", είναι Δημοτική Αρχή.
Έχετε δει καμία παράστασή του;
Τους έχετε δει πουθενά να
παίζουν τον ρόλο τους;
Ξέρετε αν υπάρχουν;
Ένα είναι το σίγουρο ότι απολαμβάνουν τα προνόμια της θέσης τους στο ακέραιο.
Εκτός από κάποιες πρόβες μπαρουφολογίας, μονολόγων και σκηνές ίντριγκας δεν έχουν καταφέρει ακόμη να παρουσιάσουν το έργο τους.
Λόγω του ότι αυτή η απραξία τους δεν έχει καμία επίπτωση στα προνόμιά τους δεν υπάρχει πίεση επιτέλεσης του έργου τους.
Δεν έκαναν και δεν κάνουν τίποτα, εκτός από το να περιφέρουν και να φωτογραφίζουν τα γερασμένα τους μυαλά απλά και μόνο για να παρουσιάζουν μια εικόνα δράσης που δεν υπάρχει και να μπορούν να συντηρούν τον κοινωνικό τους περίγυρο σε κατάσταση ευεξίας.
Κάθε δραστηριότητα ή εκδήλωση του Δήμου διαφημίζεται με αφίσες, πανό και Δελτία Τύπου για να προσελκύσουν κόσμο που θα τους χειροκροτήσει και θα στέψει με επιτυχία το εγχείρημα αλλά κατόπιν  καλύπτεται με λακωνικά έως και ανύπαρκτα Δελτία Τύπου μια και πια η συγκεκριμένη ενημέρωση δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα περαιτέρω, μάλλον μπορεί να προκαλέσει και αρνητική κριτική.
Πόσο ανύπαρκτοι και λιποτάκτες  μπορεί να είναι άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει και πονέσει αυτόν τον τόπο και τόλμησαν να διεκδικήσουν θέσεις για τις οποίες δεν ήταν έτοιμοι; Κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν σε προηγούμενες Δημοτικές θητείες και άλλοι κριτίκαραν με όλη τους την αυστηρότητα τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.
Τώρα; Τώρα σιωπούν.
Και αν μιλήσουν το μόνο που έχουν να πουν είναι: "Πως τολμάς να λες κάτι τέτοιο για μένα;"
Αλλά ξέχασαν τα λόγια τους πριν 18 μήνες.
Έχασαν το προεκλογικό τους πρόγραμμα που ήταν τόσο αναλυτικά διατυπωμένο και δεν μπορούν να θυμηθούν τι πίστευαν.
Δεν φαντάστηκαν  ότι οι ψηφοφόροι τους και οι υποστηριχτές τους τα είχαν πάρει όλα αυτά στα σοβαρά και ότι αυτή την φορά δεν πέταξαν την ψήφο τους, ότι επιτέλους θα αναλάμβαναν άνθρωποι που θα είχαν τα κότσια να προσπαθήσουν τα παίξουν το έργο. Ένα έργο που θα κατάφερνε να κατακτήσει, επιτέλους αυτός ο ευλογημένος τόπος την αξία που του αναλογεί. Αυτοί οι ψηφοφόροι ήταν πεπεισμένοι ότι ανάδειξαν ειλικρινείς ανθρώπους που αν έβλεπαν ότι δεν τα καταφέρνουν θα ξαναπλησίαζαν αυτούς τους ψηφοφόρους και θα ζητούσαν συμπαράσταση και κινητοποίηση στο πλάι τους για να πετύχουν. Ξέρουν πολύ καλά την δύναμη του κόσμου τους, αλλά τον άφησαν πίσω και απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής.
Θα μου πείτε, "Δεν υπάρχουν κονδύλια. Δεν εγκρίθηκαν προγράμματα."
Αυτά που προαναφέραμε δεν χρειάζονται κονδύλια. Η κινητοποίηση και η ενημέρωση του δημότη που ενστερνίστηκε το προεκλογικό τους πρόγραμμα δεν κοστίζει τίποτα. Απαιτούν, όμως θάρρος, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια που μάλλον δεν κατέχουν.

Όσο για την αντιπολίτευση...μέχρι σήμερα ο μόνος τους ρόλος είναι αυτός των εξαπτέρυγων.
Δεν άσκησαν καμία ουσιαστική πίεση, κριτική και κινητοποίηση στην απραξία της Δημοτικής Αρχής.
Και αυτοί πρόδωσαν τους ψηφοφόρους τους, μια και δεν διεκδίκησαν κάτι από τις προεκλογικές τους εξαγγελίες.
Και αυτοί δεν φαντάστηκαν πόσο σοβαροί ήταν οι ψηφοφόροι τους.
Και αυτοί έμειναν και παραμένουν σιωπηλοί και άπραγοι.
Το μόνο που περιμένουν είναι να φθαρούν αυτοί που είναι τώρα συμπολίτευση στην διάρκεια της τετραετίας, καταγράφοντας σιωπηλά τις αποτυχίες τους, ώστε να πατήσουν σε αυτές για να πάρουν εκείνοι την εξουσία και να επαναλάβουν την ίδια τακτική.

Στο τέλος της τετραετίας όλοι τους θα μας θυμηθούν και θα είναι λαλίστατοι, γεμάτοι ενέργεια και υποσχέσεις.

Εμείς γιατί περιμένουμε ήσυχοι και ήρεμοι το τέλος της τετραετίας;
Ζουν και κινούνται ανάμεσά μας.
Τους συναντάμε κάθε μέρα.
Μπορούμε να αντιδράσουμε...

16 σχόλια:

  1. Οταν προτεινεις καποιον για δημαρχο ,ουσιαστικα κανεις μια προβλεψη.Ετσι αν δεν υπηρχαν αλλοι λογοι , ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ,υποστηριζοντας στο παρελθον, την νυν δημοτικη αρχη.Κανεις δεν μπορει να μας εξασφαλισει οτι και οι νεες προτασεις σας ,για το μελλον, δεν θα ειναι της ιδιας επιτυχιας.Τα σογια ,της Σπαταρτεμισιας,ειναι γνωστα σε σας,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

    Οσον αφορα την αντιδραση που επικαλεισθε,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ?
    Αντιδραση ειναι η μουντζα ,το γιουχα ,η σφαλιαρα και αλλα θεαρεστα εργα, των χειρων και των ποδων.ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΡΕ ΠΟΔΙ.
    Αντιδραση ουσιαστικη, ειναι ο εισαγγελεας, η περιφερεια ,ο ελεγκτης δημοσιας διοικησης και εξ οσων γνωριζω, ολοι εχουν ασχοληθει με το Δημαρχιακο τσιρκο.

    ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ η δημιουργια ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,που δεν θα περιλαμβανει ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ... ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ ...ΟΝΟΜΑΤΑ.


    ΠΡΟΝΟΙΑ ,ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ .

    Να μην δεσμευσουν με τις αποφασειςτους τους επομενους.Να μην περασουν θεματα οπως ενοικιασεις,τριετεις αδειες ,ΚΕΛ ,ΕΥΔΑΠ κλπ κλπ .Αυτο ειναι το μονο εφικτο.Το να περιμενουμε να αλλαξουν ειναι ουτοπια.ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.

    Ρολος σας δημοσιογραφικος, ειναι να προβαλλετε αυτα τα θεματα ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟΣΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.....


    Αρα αντιδραση υπαρχει,μαλιστα θα ελεγα οργισμενη αντιδραση, μεχρι και προτροπη για ΞΥΛΟ ,καταγραφεται εδω.Αν αντιδραση εννοειτε να ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ,εεεεεεε αυτο πια θα γινει και δεν χρειαζεται σπρωξιμο .ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΗΚΩ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ .

    Οθεν το ερωτημα σας ΓΙΑΤΙ, για μενα παντοτε, ειναι εν κενω....ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ....

    Εγω παντως σε σισυφια μαρτυρια... δεν συμμετεχω και θα συνεχισω να τα κρινω ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ οπως γινεται στις δημοκρατιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ,ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ Π@ΣΤ!Κ@ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.!ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ,ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΣΑΡΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΚΟΥΦ@Λ!ΤΣ@ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΙΑ..ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ "ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ".ΝΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΙΣ ΒΛΑΨΕΙ.
    Π@ΣΤ@ΚΟ ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καντο, να γελασει καθε πικραμμενος, ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ .γιατι τωρα γελανε μονον με την γραφη σου .ουτε ΑΠΟΞΩ δεν περναω σε κωλομαγαζα οχι οτι εχω κιολας.ο ηλιθιος βλεπει παντου ομοιους του.

    Ποιος εγραφε βρε παιδες, τον λογο και αντιλογο στις φυλλαδες που ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ?

    ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΠΑΤΑΝΟΛΟΥΤΣΑΙΙΚΗ .....

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ.......αν ειναι και δημαρχιακου τυπου ....δεσαμε.......αν παλι ειναι ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ....ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ.....



    ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΕΛΟΙΩΝ ...ΤΕΙΡΕΣΙΩΝ ....ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ ΚΟΥΤΟΒΛΑΧΟΠΟΝΗΡΙΑΣ.


    Δεν μπορεις να μου βρεις τιποτα μαγκα.Δυστυχως για μενα ειμαι απο το ειδος των ηλιθιων ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .Αυτοπου δεν το φανταζεσαι αλλα υπαρχει.Στα γαιδουρια ομως, απαντας με γκαρισμα οχι με αττικη διαλεκτο .
    ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΕΤΕΚΕ ΜΥΝ.....

    Μην πολυ σκεφτεσαι θα εκραγει το κρανιο σου, ετσι αμαθο που ειναι..κοιτα κανενα κοκκαλο για να βγαλεις μαντειες....το εκαναν και προιστορικα...εκει που εισαι ακομα.......
    Παντως γελασα ...με το κουφαλιτσα ...ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΒΗΚΕΣ κατ ευθειαν και προσγειωθηκες στην Σπαταρτεμισια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΩΩΩΩΩ ΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕΕΕΕΕΕΕ
    Τι διαβαζω μπλογκιτες μου....
    ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ...περιεργο που τι θελει?Μαγαζακι θελει και ζηλευει το δικο μας.....που ειναι καλυτερο και νομιμο.....

    Ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα.....η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.Που εσαι βρε μπλογκιτη εσυ με τις καταρες...ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ.....


    Θαυμαστε ποιοτητα και επιχειρημματα για ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.Χαρακτηριστικο παραδειγμα ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ.
    Μετα ρωτατε τι ειχαν τα ερμα και...ψοφουσανε? ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ.

    ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ.....ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε σε πραγματικό δήλημα αν θα σβήσουμε τα σχόλια ή όχι...
    Θα σας παρακαλούσαμε να ρίξετε λίγο τους τόνους.
    Εδώ δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε μεταξύ μας και δεν οφελεί να χτυπάμε ο ένας τον άλλο.
    Εδώ είναι ένας χώρος όπου μπορούν να εκφραστούν τα αισθήματα, η αγανάκτιση και οι προβληματισμοί μας.
    Ας μην του δίνουμε την χαρά να τρωγόμαστε...
    Ας ασχοληθούμε με την πραγματικότητα του ξεπεσμού του δήμου.
    @ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ σας ευχαριστούμε για την ειληκρινή τοποθέτηση. Έχτε δικιο ότι ο στιγματισμός μας με την Δημοτική Αρχή δεν ήταν ότι καλύτερο, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράματα...
    Παρόλα αυτά είμαστε ευθύς και δεν κρύβουμε την κακή επιλογή, ούτε συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τους προδότες, επιδή κάποτε συμμετείχε ένα μέλος της εφημερίδας στον προεκλογικό τους αγώνα, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι, που παρά την λανθασμένη τους επιλογή συνεχίζουν να την στηρίζουν...

    Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη, την κατανόησή και την συμβολή σας στην διατήρηση ενός "υγειούς" περιβάλλοντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oι εκφρασεις πουστ...κουφα...γα....πουστ...
    εκφραζουν το πνευματικο περιεχομενο, αυτων που τις γραφουν.Προφανως και εμφανως, ΕΠΙΑΣΑ ΦΛΕΒΑ, για να υπαρχει τετοια αντιδραση ενστικτωδους τυπου.Η βλακεια εκφραζεται με το μαντικον συμπερασμα .ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ,οπως ακριβως ξεκινησα.
    Σκληρη μεν ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ.Το αν το μπλογκ επιτρεπει βωμολοχιες ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑ.Οπως και δικο σας ζητημα, ειναι το τι θα κοψετε.Εγω απλως.... θαυμαζω τον πολιτικο λογο των μπλογκιτων και τον σχολιαζω αναλογως.Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ειναι ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΩΝ . Αν θελετε να το πω κουταμαρα αντι βλακεια και ηλιθιοτητα,,,πολυ ευχαριστως.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ,ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ....καντε το σοφα και αξιοσεβαστα .....να γελασουμε και λιγο.
    ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ,Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΘΙΓΩ.ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ .Γιαυτο ωμιλησα οτι ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ .
    Δεχομαι τις ευλογες επισημανσεις σας εως και τις δικαιολογιες και σας συμπληρωνω οτι.

    ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.´´ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΊ´ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου βρε μπλογιτη,που σε φωναξα ,ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ....Πλακωσαν τα πτωματοφαγα πουλια , ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΩΖΟΥΝ.ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ.
    ΑQILLA NON CAPIT MUSCAS ....ουτε που θα καταλαβετε τι γραφω....ΡΩΤΗΣΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ....Λατινικα ειναι η γλωσσα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,που μαλλον θα σας χρειαστει οσονουπω......ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΝΤΗ,σας ξεψαχνιζουν ηδη....
    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,για να ανεβειτε στην παρελαση?ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ?
    ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΝ ΝΕΟΝ ΑΝΤΡΟΝ.... ΤΕΛΕΙΩΣΕ?Το ξεχασμενο παρκο..ξεχαστηκε οριστικα?
    τι να πρωτο θυμηθει κανεις ....ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ....ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ξεφτίλα ¨¨Αριστογειτων¨ το μόνο που. Σε νοιάζει είναι το Τσαρδι σου να μην έχει μουσική δίπλα του.Ασε την πολιτική σάλτσα.

      Διαγραφή
  9. Εκει που ειναι το τσαρδι μου ΟΥΤΕ Η ΒΡΩΜΑ,ΟΥΤΕ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ.
    Ολα θα τα δοκιμασετε μπας και ανακαλυψετε
    ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ?

    ΑΑΑΑΑ ΜΟΝΟ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.Απηντησα ηδη στην μια,ο επομενος...Τειρεσιας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σημερα ΤΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ ....ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ..απο τα ξενυχτια των live.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΥΘΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΜΑΝΤΕΨΙΕΣ ...ΤΕΡΜΑ.
    Αντε μπλογκιτες καβαντζαραμε τον δεκαπενταυγουστο.Τερμα τα οργανα,του χρονου παλι και για 3 χρονια,ΤΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΕΣ .
    Αν δεν γινει μεχρι τοτε της Σαντορινης.... με το δημαρχιακο ρεμπετ ασκερ.Και μην μου πει κανενας περι ρατσισμου και τετοιες ανοησιες.
    Οι αρβανιτες ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΕΣ,ηταν τα πιο σκληρα στρατιωτικα σωματα που επαιξαν μεγαλο ρολο στην Ελληνικη Επανασταση.Οι απογονοι τους εγιναν ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ , ντιπ κατα ντιπ.Εκφυλισμος λεγεται το φαινομενο με την πληρη εκφραση του στην ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ.Εκφυλισμος αισθητικος,μουσικος,ηθικος,γλωσσικος ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΘΟΣ.Της Μυκονου εννοουσα και οι νοουντες,νοηττωσαν....Υποχρεωτικη απομακρυνση και δικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ σίγουρα δεν είσαι ούτε έλληνας τόσο μικρό ψύχος λιγουρης που είσαι.Κανα μπασταρδο κάτω από τα Αυλάκι θα είσαι.Αλλα αυτό δεν με νοιάζει όλοι οι κυνηγημένοι στην Αττική ηλθατε.Αλλα θέλεις και πολιτικό λόγο σε ένα δήμο που δεν ψηφίζεις κάν,και το μόνο που σε πειράζει είναι τα μαγαζάκια των 45ημερων που ταράζουν την νεκρική ακαμψια σου.Αυτα ήδη έκλεισαν η θα κλείσουν λόγω κρίσης η εφορίας.Εδω τα λαμόγια κατέστρεψαν τα πάντα και τους πάντες,και άμα κάνουν και το ΚΕΛ τελείωσε ο τόπος για πάντα.Εσυ τον εαυτουλη σου και τα μαγαζια που χαλούν τον θάνατο σου.Ιδιο λαμόγιο,ισως και χειρότερο από αυτούς που βριζεις είσαι.

      Διαγραφή
    2. Αυτό ποιος και ποτέ θάλασσα το κάνει;Η Δικαιοσύνη;Μάλλον δεν θα προλάβει.Σε δέκα χρόνια που θα πάρουν σειρά αυτοί,θα έχουν πεθάνει,και θα έχουν λιώσι κιόλας.Εκει έχουν ποντάρει όλες οι συμμορίες.Ο ΝΟΝΟΣ με καταδικαστική ακόμα γυρνά σαν Αντί..., η συμμορία του ΙΚΑ θα βγει,γιατί δεν πρόλαβαν,το τραίνο το αεροπλάνο,οι Δικαστές λόγω Αργίας,και Απεργίας.Δεν πιστεύω ότι θα σωθούμε από την γαγγραινα Δημόσιος......

      Διαγραφή
  12. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ τον Ελληναρα, με τα μαγαζακια.....των 45 ημερων.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,
    Τα ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ καταπατουν την παραλια. παρανομως.
    ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ στελνουν τα υλικα.... τους στην θαλασσα
    ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ διακινουν, ΟΤΙ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ .
    ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.
    Τα ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ηχορυπαινουν.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ,ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

    Αυτα με ενοχλουν οσο και καθε νομιμο πολιτη ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Και αν δεν το καταλαβαινουν οι μαστουρωμενοι που συχναζουν εκει ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ,Η ΕΦΟΡΙΑ ,Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ και ολες οι υπηρεσιες που θα ασχοληθουν μαζι σας οπως ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.Χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι δεν πατε καλα,καιρος ηταν να ξυπνησουν οι χαζοελληνες και να μην πινουν μπομπες και πανακριβα νεροζουμια επειδη τα σερβιρουν τα παρανομα ξεκωλα που μας φερατε, που προσφερουν και αλλες...υπηρεσιες στις ξαπλωστρες νυχτιατικα.
    Ασε λοιπον τις μαντεψιες και κοιτα να βρεις καμμια νομιμη δουλεια,ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΩΣΟΝΟΥΠΩ.
    Αν ερθει το κελ στις ομπρελλοξαπλωστρες σας θα πεσει κατ ευθειαν.Το σκ...στο σκ...ΘΑ ΠΑΕΙ.Οσο για τα περι κατω και πανω απο το αυλακι,ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟΣΟ ΛΕΣ...ΕΛΛΗΝΑΡΑ........ΙΣΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΕ ,,,ΟΛΗ Η ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΤΣΙΦΛΙΚ ΜΠΑΧΤΣΕ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ....

    ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ......που θα τους μαζεψουνε...

    Για να γραφεις απο 1 35 μεχρι 1 51 δεκα σειρες, εχεις αναδουλεια πρωτον και δευτερον λεξικο κοιταζες?

    γκεκε καθαροαιμε ελληναρα?Δεν μπορεις να φαντασθεις ποσο χαιρομαι που ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ.Φασιστοειδες νταβατζιλικι με ρατσιστικο λεξιλογιο που ενω ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, τον επιασε ο πονος που δεν λειτουργει η δικαιοσυνη.....

    ιστε μωρε?μας επεισες τωρα αγανακτισμενο τραμπουκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ...ΠΡΟΣΟΧΗ.....
    Το περι ου ο λογος, ανακαλυψε το ΚΕΛ.
    Θα σας πω γιατι.
    1 ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ με την λιμνη που ριχνεις εκατονταδες τονους την ημερα και δεν μεγαλωνει....ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΘΟ ΤΩΝ ΔΑΝΑΙΔΩΝ, μαλλον δεν θα γινει.
    Η ΕΥΔΑΠ εχει τα δικα της παιδια ....για τις εργολαβιες.Αρα δεν εχει μπαγιοκο.
    2 Η νεα μελετη της ΕΥΔΑΠ ενω εχει πολλες ασαφειες στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ , εχει δυο σιγουρα.ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΒΙΟ ΑΕΡΙΟΥ
    ΚΑΙ....ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΘΑ ΕΚΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ.

    Γιαυτο τους επιασε καθυστερημμενα η κωλοπιλαλα.....τους παραλιακους και τους προστατες τους.

    ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙ,ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΙ ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ..................
    ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ......

    Το ΚΕΛ της ΕΥΔΑΠ ειναι οντως, ΥΠΕΡ ΤΟΠΙΚΟ ,περιβαντολλογικο προβλημα ,πολλω δε μαλλον, που η ΕΥΔΑΠ στην επικαιροποιημενη, μιλαει πολυ αοριστα ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΜΜΑΤΟΛΑΣΠΗ.Αυτη που συσσωρευοταν στην ψυτταλεια ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    Θα μεταφερεται λεει με φορτηγα και πλοια.....
    Το θεμα ΚΕΛ ειναι πολιτικο ,,οικονομικο,περιβαντολογικο,κατασκευαστικο ,ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Εκει βαλτε και τα τοπικα....ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΛΗΡΕΣ.

    ΠΧ.Μελετη εναλλακτικη οικονομοτεχνικη δεν υπαρχει,πως θα ασκειται ο ελεγχος ...αγνωστο,τι θα σημαινει αστοχια....ανυπαρκτο.

    και περιμεναμε τα ΛΑΜΟΓΙΑ να εχουν αποψη ...για το περιβαλλον νυχτιατικα 2 το πρωι....εεεεεε βλακες δεν εισθε....ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ.
    Ομολογω το διλημμα σκ...η ομπρελλοκαθισμα ειναι ΜΕΓΑ ,αλλα χαθηκε ο δρομος της καμηλας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου