Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Πιστοί στο ραντεβού τους με την οικολογική συνείδηση και το κάλεσμα του Let's Do It Greece αθλητές της Πάλης, αθλήτριες της ρυθμικής, γονείς και φίλοι του Συλλόγου, βοήθησαν να καθαριστεί το Πάρκο Καραμανλή σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της όλης της Ραφήνας, την Κυρικακή 26 Απριλίου στις 10 το πρωί.
Όλοι με ιδιαίτερο ζήλο δούλεψαν για το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να χαιρόμαστε όλοι ένα καθαρότερο Πάρκο και ευχήθηκαν του χρόνου οι σακούλες που θα μαζευτούν να είναι ακόμα λιγότερες. Πράγμα που θα σημαίνει ότι το μήνυμα της κυριακάτικης εκδήλωσης για ένα καθαρότερο οικοσύστημα, για την περιβαλλοντική παιδεία και εκπαίδευση, έφτασε στα αυτιά όλων μας!



 Στο Πάρκο χαιρέτισε την προσπάθεια του Παλαιστικού ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κος Πιστικίδης Β. και οι αντιδήμαρχοι κα Τσεβα Δ. - που ήταν και η συντονίστρια όλου του πονήματος- και ο κος Παλπατζής Α.










Καθαρισμός Πάρκου Καραμανλή στη Ραφήνα! Οι αθλητές του Παλαιστικού Ραφήνας Πικερμίου ήταν εκεί πιστοί στο ραντεβού τους με το Let's Do It Greece!

Let's do it Παλαιστικός Ραφήνας Πικερμίου συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου