Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Suzuki GSX-8S


Το ένα από τα δύο καινούρια μοντέλα της Suzuki με τον φρέσκο δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά των 776 κ.εκ. είναι το GSX-8S. Πρόκειται για ένα ικανό naked με πλούσιο εξοπλισμό, μικρές διαστάσεις και αιχμηρή οδηγική συμπεριφορά με έμφαση στην διασκέδαση του αναβάτη.


Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η GSX-8S πολλοί έσπευσαν να δημιουργήσουν στο μυαλό τους μια έκδοση supersport της μοτοσικλέτας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις αφού ήδη η Yamaha έχει δείξει το παράδειγμα δημιουργώντας από την MT-07, την R7.





Στο διαδίκτυο λοιπόν ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιοι να σχεδιάζουν το GSX-8R όπως το φαντάζονται, πάντα βασισμένοι στο GSX-8S. Από τα ψηφιακά σχέδια εμφανίζεται μια σπορ μοτοσικλέτα με το πλαίσιο, το ψαλίδι και το υποπλαίσιο της naked μοτοσικλέτας, ντυμένη όμως με φέρινγκ. Στο εμπρός μέρος, η μάσκα διατηρεί τους διπλούς προβολείς συνοδευόμενους με DRL φώτα ημέρας και εισαγωγές αέρα.



Στο τεχνικό κομμάτι τα πράγματα δεν έχουν αλλαγές με τον δικύλινδρο κινητήρα να αποδίδει 84 ίππους. Η μοτοσικλέτα συνοδεύεται από ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως traction control, ενώ είναι εξοπλισμένη με quickshifter και κλιπόν τιμόνι. Αναρτήσεις και φρένα παραμένουν ίδια με το GSX-8S.




Για την ώρα θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μια supersport έκδοση της Suzuki GSX-8S, αλλά πολλές φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου