Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Hyundai Kona

Όπως αντιλαμβάνεστε και μόνοι το ενισχυμένο bodykit, κάνει το -οικογενειακού χαρακτήρα- Kona, να μυρίζει μπαρούτι από χιλιόμετρα. Ο μπροστινός διαχωριστής υπερηφανεύεται για τη… δραματική του στάση, τολμηρά κοντά στο έδαφος, ενώ ανάμεσα στους διαχωρισμένους προβολείς βρίσκεται μια αεροτομή από ανθρακονήματα Οι προεκτάσεις των φτερών κρύβουν τα φαρδιά ρλαστικά Yohokama Advan ενώ οι ζάντες αλουμινίου aftermarket, κάνουν μια… τολμηρή δήλωση.


Ίσως όχι τόσο τολμητή, όσο η μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, που υπερθεματίζει τον αγωνιστικό προσανατολισμό του.

Το bodykit του Kona ξεπερνά τα όρια, ξεπερνώντας το πρωτότυπο Hyundai N Vision 74. Στο εσωτερικό, ένα πλήρες roll-cage εξασφαλίζει προστασία.



Το μοντέλο παραγωγής προσφέρει μια σειρά επιλογών powertrain, συμπεριλαμβανομένων βενζινοκίνητων, υβριδικών και πλήρως ηλεκτρικών εκδόσεων. Επί του παρόντος, το πιο ισχυρό μοντέλο είναι το Hyundai Kona N-Line , εξοπλισμένο με T-GDi 1,6 λίτρων που αποδίδει 190 ίππους.

Προφανώς, αυτό το σύνολο θα ήταν πολύ αδύναμο για το φανταστικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, που χρειάζεται μεγάλη ποσότητα ισχύος για να δικαιολογήσει τον χαρακτήρα του. Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι ο ψηφιακός δημιουργός, το οραματίστηκε με ένα σύστημα κίνησης καύσης όπως υπονοείται από την εξάτμιση και το φίλτρο αέρα του στροβιλοσυμπιεστή να προεξέχει από το καπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου