Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Κέβιν Κόστνερ: Η εν διαστάσει σύζυγός του συμφώνησε να εγκαταλείψει την έπαυλη των 145 εκατ. δολαρίων υπό έναν όρο

 Η εν διαστάσει σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να εγκαταλείψει την πολυτελή έπαυλη που μοιραζόταν προηγουμένως με τον ηθοποιό, αλλά μόνο υπό έναν όρο.Η σχεδιάστρια τσαντών έμεινε στο ακίνητο αξίας 145 εκατομμυρίων δολαρίων, παρά το μακροχρόνιο προγαμιαίο συμβόλαιό τους που περιγράφει λεπτομερώς ότι είχε 30 ημέρες για να εκκενώσει το σπίτι τους μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου την 1η Μαΐου.

Μετά από εβδομάδες νομικών παλινδρομήσεων, η Μπαουμγκάρτνερ είπε τώρα ότι θα εγκαταλείψει την περιουσία αν ο ηθοποιός δώσει περισσότερα χρήματα για να εγγυηθεί ότι δεν θα μείνει άπορη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Radar Online.

Η 49χρονη θέλει ο ηθοποιός του «Yellowstone» να συμφωνήσει να πληρώσει τα έξοδα διατροφής που θα του επιδικάσει ο δικαστής σε επερχόμενη ακρόαση.

Η Μπαουμγκάρτνερ ισχυρίζεται ότι θα φύγει από το σπίτι στις 31 Αυγούστου 2023, αν ο 68χρονος Κόστνερ συμμορφωθεί «με οποιεσδήποτε εντολές διατροφής και αμοιβών που θα κάνει το δικαστήριο στις 12 Ιουλίου» - την ημερομηνία ακρόασης στη διαδικασία διαζυγίου τους, ανέφερε το πρακτορείο.


Η πρόταση σημαίνει ότι θα έχει 50 ημέρες για να τα μαζέψει και να βρει νέο σπίτι.

Η μητέρα τριών παιδιών δήλωσε ότι δίσταζε να εγκαταλείψει το σπίτι που κάποτε μοιραζόταν το ζευγάρι χωρίς να έχει μια οικονομική δομή και υποστήριξε ότι δεν είναι δίκαιο για τα τρία παιδιά του ζευγαριού να πρέπει να μετακομίσουν αρκετές φορές.



Στην κατάθεσή της, η Μπαουμγκάρτνερ ισχυρίστηκε ότι ο Κόστνερ «θέλει να νοικιάσω [ένα] σπίτι χωρίς να υπάρχει [ένα] οικονομικό σχέδιο. Ωστόσο, [εγώ] πρέπει να σκεφτώ τα τρία μας παιδιά. Είναι αντίθετο προς το συμφέρον τους να δεσμευτώ σε ενοίκιο που [εγώ] μπορεί να μην μπορώ να πληρώσω οικονομικά, ιδίως καθώς αυτό θα οδηγούσε τελικά σε πολλαπλές μετακομίσεις».

«Ο στόχος μου ήταν και συνεχίζει να είναι η διατήρηση της μεγαλύτερης δυνατής σταθερότητας για τα παιδιά μας, η οποία περιλαμβάνει την ύπαρξη των κατάλληλων πόρων και του κατάλληλου σχεδίου, ώστε [εγώ] να μπορώ να δημιουργήσω [ένα] σταθερό σπίτι για αυτά, αντί να κάνω προσωρινές και ασυνεπείς ρυθμίσεις στέγασης», συνέχισε, σύμφωνα με το Radar Online.


Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι ο Κόστνερ φέρεται να είχε ήδη δώσει στη Μπαουμγκάρτνερ πάνω από 1,2 εκατομμύρια δολάρια για τις προγαμιαίες υποχρεώσεις του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, ο διάσημος ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι είναι πρόθυμος να «συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής του παιδιού του 30 χιλιάδες δολάρια το μήνα για ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλα 10 χιλιάδες δολάρια για τα έξοδα μετακόμισής της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου