Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Mercedes-AMG G63

 Ένα από τα πιο εντυπωσιακά τετρακίνητα μοντέλα είναι φυσικά το Mercedes-AMG G63, που πέραν από την επιβλητική εμφάνιση, διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες εκτός δρόμου, όπως και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού.Μετά από απαίτηση ενός πιστού πελάτη, ο Αμερικάνος βελτιωτής Pit26 κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια μία μοναδικά τροποποιημένη έκδοση του γερμανικού uber SUV.

Πέραν του 4,0 λίτρων biturbo V8 κινητήρα, ο οποίος δεν έχει δεχθεί καμία απολύτως επέμβαση (η ισχύς παραμένει στους 577 ίππους), σχεδόν όλα τα υπόλοιπα έχουν αλλάξει.

Όπως οι 38άρηδες τροχοί της Toyo, το μεταξόνιο που έχει αυξηθεί κατά 508 χλστ., και το πίσω μέρος στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένα προσαρμοσμένο κρεβάτι φορτηγού.

Το τελευταίο διαθέτει μια γραμμή κρεβατιού Line-X, μια υποδοχή Pro Eagle και δύο σχάρες ποδηλάτων. Και τα τρία είναι τοποθετημένα πάνω σε ένα σύστημα αποθήκευσης TruckVault, το οποίο έχει δύο συρτάρια που είναι φορτωμένα με εξοπλισμό και αξεσουάρ.

Εξοπλίζεται ακόμα με μία προσαρμοσμένη σχάρα οροφής/πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί μια σκηνή iKamper. Διαθέτει επίσης 12 βοηθητικά φώτα, καθώς και διαμαντένια επιφάνεια με εγκοπή για την οροφή moonroof.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα η τιμή του ιδιαίτερου αυτού Mercedes-AMG να ξεπερνά τις 350.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου