Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Μάνα και κόρη άρπαξαν 70 δαχτυλίδια από κοσμηματοπωλείο

email
Μάνα και κόρη άρπαξαν 70 δαχτυλίδια από κοσμηματοπωλείο
Μητέρα και κόρη μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο στις 6 Απριλίου παριστάνοντας τις πελάτισσες και κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή του 74χρονου ιδιοκτήτη, από τον οποίο ζητούσαν συνεχώς να τους δείχνει όλο και περισσότερα κοσμήματα
Σύστημα είχαν κάνει τις κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης από κοσμηματοπωλεία μια 56χρονη γυναίκα και η 24χρονη κόρη της, που είχαν κατηγορηθεί επανειλημμένα για παρόμοιες υποθέσεις.
Στο “βιογραφικό” τους προστέθηκε πλέον και η κλοπή τιμαλφών αξίας 5.000 ευρώ από ένα κοσμηματοπωλείο των Σερρών.

Μητέρα και κόρη μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο στις 6 Απριλίου παριστάνοντας τις πελάτισσες και κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή του 74χρονου ιδιοκτήτη, από τον οποίο ζητούσαν συνεχώς να τους δείχνει όλο και περισσότερα κοσμήματα. Όταν έφυγαν χωρίς να αγοράσουν κάτι, ο κοσμηματοπώλης διαπίστωσε με έκπληξη ότι είχαν ξαφρίσει, όχι ένα ή δυο, αλλά συνολικά 70 χρυσά δαχτυλίδια!

Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια Σερρών και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δυο γυναικών που είναι σεσημασμένες για ανάλογα περιστατικά με θύματα κοσμηματοπώλες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν άφαντες μαζί με την πανάκριβη λεία τους.

Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google+