Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑΝΟΚΕΡΑΤΙΝΗ - NANOKERATIN SYSTEM THERAPY: Μόνο στον Ειδικό!!

Βιώστε και εσείς το μυστικό ομορφιάς πολλών σταρ του Χόλιγουντ για λαμπερά και ενυδατωμένα ίσια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα με την θεραπεία κερατίνης.
Ο Giorgio hair styling Κordopatis έμπειρος κομμωτής, με έντονη και μακρόχρονη δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας κίνητρο το πάθος για δημιουργία και την ανάγκη να κάνει όλους όσους εμπιστεύονται το όνομα Giorgio hair styling το προτείνει ανεπιφύλακτα γι’ αυτό μας ενημερώνει λεπτομερώς .




Η κερατίνη είναι ένας τύπος πρωτεΐνης με υψηλή περιεκτικότητα σε θείο και κυστίνη, ένα αμινοξύ που την καθιστά ανθεκτική, ελαστική και αδιάλυτη. Η κερατίνη είναι η βασική προστατευτική ουσία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Είναι δύσκολο να εξαχθεί χωρίς να καταστραφεί η κυστίνη ή να θυσιαστεί η δραστικότητά της.
Η Nanotec® αποτελεί μια κατοχυρωμένη διαδικασία που εξασφαλίζει μια ήπια και αποτελεσματική μέθοδο για να το πραγματοποιήσετε.
Οι κερατίνες μας προέρχονται από καθαρό μαλλί που συλλέγεται από πρόβατα της Νέας Ζηλανδίας. Το μαλλί προέρχεται από μία γεωργική περιοχή που είναι εγγυημένα απαλλαγμένη από τη Σπογγώδη Εγκεφαλοπάθεια των Βοοειδών (BSE) και άλλες ουσίες που
συνδέονται με διάφορες νόσους σε άλλα μέρη του κόσμου. Καθ’ όλη τη διαδικασία Nanotec® δεν προκαλείται βλάβη σε κανένα ζώο.

Πώς λειτουργεί;
Το μοναδικό μας συστατικό από βιοπολυμερή είναι ουσιαστικά μια «υγρή μορφή της τρίχας» που αναμιγνύεται απαλά με τα μαλλιά στο κεφάλι σας, τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στο εξωτερικό τους. Προσδίδει επίσης στα μαλλιά συστατικά που έλειπαν εξαρχής και όσα έχουν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου. Τα μικρότερα μόρια κερατίνης διεισδύουν στον φλοιό της τρίχας βελτιώνοντας και επιδιορθώνοντας την ποιότητά της εκ των έσω.

Η κερατίνη συμπληρώνει τα κενά ανάμεσα στην επιδερμίδα και το στέλεχος της τρίχας και στη συνέχεια επιτυγχάνεται στεγανοποίηση με ένα επίπεδο σίδερο υψηλής θερμότητας.

Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι μπούκλες και προστίθεται δύναμη και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση καθώς το προστιθέμενο βάρος της κερατίνης λειαίνει και τιθασεύει τις μπούκλες. Τα μεγαλύτερα μόρια κερατίνης επικαλύπτουν την επιδερμίδα του κεφαλιού εξωτερικά και την προστατεύουν από την περιβαλλοντική βλάβη που προκαλείται από παράγοντες, όπως οι υπεριώδεις ακτινοβολίες, το νέφος και άλλες ρυπαντικές ουσίες.

Σε ποιον απευθύνεται το Nanokeratin System Hair Therapy; 

Η μέθοδος λείανσης μαλλιών Nanokeratin System Hair Therapy είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Το πλεονέκτημα του Nanokeratin System Hair Therapy δεν είναι μόνο ότι λειαίνει τα μαλλιά, αλλά καθώς τα μικορσκοπικά μόρια του Nanokeratin System Hair Therapyεισχωρήσουν στην τρίχα, επανθρώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν πιο υγιή.

Τα προτερήματα του Nanokeratin System Hair Therapy :
  • Τέλεια Αναδόμηση της τρίχας
  • Ίσιωμα μαλλιών 100%
  • 100% εξάλειψη φριζαρίσματος διάρκειας εώς 3-8 μήνες.
  • Σε αντίθεση με παλιές ισιωτικές το Brazillian Keratin δεν ταλαιπωρεί καθόλου τα μαλλιά.
  • Απαλά, λαμπερά υγιή μαλλιά
  • Λάμψη και μεταξένια υφή
  • Η κερατίνη κλειδώνεται στην τρίχα αποκαθιστώντας τη φθορά και ενισχύει σε βάθος.
  • Μετά την Θεραπεία Brazilian Keratin έχουμε καλύτερο εμποτισμό στη βαφή χωρίς πλέον να ξεθιωράζουν οι αποχρώσεις της βαφής.
  • Καταργείται η ψαλίδα, εφόσον η τρίχα αποκτά αντοχή και πάχος.
  • Μειώνεται η χρήση θερμαντικών (σίδερο-ζεστό μπιστολάκι) τα μαλλιά είναι πλέον μαλακά υγιή και ίσια.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ GIORGIO HAIR STYLING
YΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΔΟΠΑΤΗΣ
ΤΗΛ 210- 7650407
Δ/ΝΣΗ: Γεωργίου Γεννηματά 42 - ΒΥΡΩΝΑΣ 16231 Athens, Greece
FACEBOOK kordopatis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου