Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Εταιρεία πήρε δύο γάτες για να... χαλαρώσει το εργασιακό περιβάλλον

Όταν η ένταση στο γραφείο «κόβεται» με το μαχαίρι, όταν οι προθεσμίες για την παράδοση του έργου πιέζουν ασφυκτικά και όταν ο χρόνος περνά αργά και βασανιστικά, μία είναι η λύση: οι γάτες!
Αυτό, τουλάχιστον, εκτιμούν οι επικεφαλής μίας εταιρίας στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι αποφάσισαν να... προσλάβουν δύο χνουδωτούς «υπαλλήλους» με στόχο τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.




Η εταιρία Memrise υιοθέτησε τον Τσόμσκι και τον Πειρατή από καταφύγιο αδέσποτων ζώων και παρότι αρχικά οι δύο γάτοι ήταν διστακτικοί και κάπως ντροπαλοί με τους εργαζόμενους, σταδιακά αγάπησαν το νέο τους σπίτι και τους νέους... συγκατοίκους τους με αποτέλεσμα να γίνουν οι μασκότ του γραφείου.

Βέβαια, σε αυτό συνέβαλαν και οι λαχταριστές λιχουδιές που κάθε τόσο τους δίνουν οι υπάλληλοι της εταιρίας, καθώς και τα χάδια που χαρίζει γενναιόδωρα όποιος περάσει το κατώφλι της Memrise.

Ο Πειρατής μπορεί να έχει μόνο τρία πόδια, όμως, αυτό δεν τον εμποδίζει να καλωσορίζει καθημερινά τους υπαλλήλους με τρέξιμο και πηδηματάκια, ενώ δεν χάνει στιγμή για παιχνίδι με τον Τσόμσκι, ο οποίος υπενθυμίζει με έντονα νιαουρίσματα ότι τα πιάτα τους είναι άδεια.

Το χαρούμενο δίδυμο προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και χαράς στους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν έναν ακόμα λόγο να πηγαίνουν στο γραφείο τους κάθε πρωί.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου