Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Νίκο Ρόσμπεργκ: Παίρνει βίλα 10 εκατ. ευρώ στο «Costa Navarino»

Ο διάσημος παγκόσμιος πρωταθλητής επενδύει σε μια dream villa στη Ριβιέρα του Ιονίου. Λίγα 24ωρα πριν από το Γκραν Πρι στην Κίνα, τον περασμένο Απρίλιο, 15 πιλότοι της F1, ανάμεσά τους
και ο Νίκο Ρόσμπεργκ, επισκέφθηκαν εστιατόριο στη Σανγκάη γνωστό για τις ιταλικές του γεύσεις.




Το κλίμα μεταξύ των ανταγωνιστών ήταν αρκετά θερμό. Απόλαυσαν το φαγητό, γέλασαν αστειευόμενοι, συζήτησαν, αλλά όταν ήρθε η στιγμή να πληρώσουν, τα πρόσωπα σοβάρεψαν, τα γέλια κόπηκαν και άρχισαν μέσω της αριθμομηχανής του κινητού τους τηλεφώνου να υπολογίζουν το κόστος που αναλογούσε στον καθένα σύμφωνα με το τι είχε παραγγείλει. Πλήρωσαν το μερίδιό τους και έφυγαν για τα ξενοδοχεία τους.Το παραπάνω περιστατικό, που εξιστορούσαν αργότερα τόσο οι ίδιοι οι οδηγοί όσο και δημοσιογράφοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εμφανίζει κάποιες από τις περίεργες ιδιαιτερότητες των πιλότων, αφού σε διαφορετική περίπτωση όλο και κάποιος θα πλήρωνε το ποσό του λογαριασμού.

Τα χαρακτηριστικά του Σκρουτζ που θα μπορούσε να προσδώσει κάποιος στους πιλότους της F1 εμφανίστηκαν και στον Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος υπολόγισε μέχρι και το τελευταίο του γουάν πριν τα δώσει. Κι όμως, κάθε άλλο παρά καβούρια έχει στις τσέπες του ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του από τις πίστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκο Ρόσμπεργκ βρίσκεται ένα βήμα από την αγορά πολυτελούς κατοικίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία.

Οπως είπε στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Κώστας Μαστοράκης, διευθυντής επικοινωνίας της Nazionale Piloti F1, «ο Νίκο Ρόσμπεργκ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να αποκτήσει μια κατοικία στο “Costa Navarino”. Τα συμβόλαια θα υπογραφούν μετά τις γιορτές, ενώ το σύμφωνο εμπιστευτικότητας δεν μας επιτρέπει να πούμε περισσότερα. Η περιοχή τού αρέσει πάρα πολύ και τον βολεύει γιατί έχει και ένα μικρό παιδί. Πήρε μάλιστα πληροφορίες από τον Μάουρο Σέρα, πρώην πιλότο της F1, ο οποίος έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα».

Η βίλα που έχει επιλέξει ο 31χρονος πρώην οδηγός της F1 αγγίζει σε κόστος τα 10 εκατ. ευρώ και είναι έκτασης 800 τετραγωνικών μέτρων με πισίνα. Βρίσκεται στο Navarino Dunes με θέα το Ιόνιο πέλαγος, κοντά στην παραλία. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, μπάνιο με υδρομασάζ και μεγάλο σαλόνι με τζάκι.  Ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα έχει στη διάθεσή του, εκτός από τα κορυφαία επαγγελματικά επίπεδα διαχείρισης και εξυπηρέτησης, το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που διατίθενται στα ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ, βραβευμένο spa και όλες τις οικογενειακές παροχές. Η συγκεκριμένη επιλογή του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 δεν ήταν δύσκολη, αφού το εξαιρετικό κλίμα της περιοχής, με τις ηλιόλουστες ημέρες και τις ήπιες θερμοκρασίες, όπως και η εύκολη προσβασιμότητα καθιστούν αυτή την πολυτελή κατοικία ιδανικό καταφύγιο για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Είναι η στιγμή όπου ο Νίκο Ρόσμπεργκ έχει μόλις κατακτήσει για πρώτη και τελευταία φορά στην καριέρα του το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1




Who is whο
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1985 στο Βισμπάντεν της Γερμανίας. Είναι γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 (το 1982) Κέκε Ρόσμπεργκ και της Σίνα. Μεγάλωσε στο Μονακό, όπου ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του. Μιλάει πολύ καλά γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και γαλλικά και πολύ λίγα φινλανδικά, αφού ο πατέρας του είναι Φινλανδός. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του αγωνιζόταν πότε με τα χρώματα της Γερμανίας, πότε με της Φινλανδίας. Ωστόσο στη F1 η εθνικότητα κάθε οδηγού πιστοποιείται από το διαβατήριό του, και έτσι αγωνιζόταν τελικά με τα χρώματα της Γερμανίας.

Στις 27 Νοεμβρίου κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 στο Αμπού Ντάμπι παρά τη νίκη του Βρετανού Λιούις Χάμιλτον. Ο Ρόσμπεργκ έγινε, έτσι, ο δεύτερος οδηγός που κέρδισε πρωτάθλημα ύστερα από τον πατέρα του. Στις 2 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Κάποιοι είπαν πως η πρόωρη απόφασή του να εγκαταλείψει τις πίστες οφειλόταν στον υπόγειο πόλεμο που δεχόταν από τον Λιούις Χάμιλτον, τον άσπονδο εχθρό του. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από δύο χρόνια ο Χάμιλτον είχε κάνει δηλώσεις με τις οποίες επέκρινε την πολυτελή και πλούσια ζωή του Ρόσμπεργκ. «Προέρχομαι από ένα όχι και τόσο ωραίο μέρος στο Στίβενεϊτζ και κοιμόμουν σε έναν καναπέ στο διαμέρισμα του πατέρα μου. Ο Νίκο αντίθετα μεγάλωσε στο Μονακό με τζετ, ξενοδοχεία, γιοτ και όλα αυτά τα πράγματα».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου