Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο: Κινέζος έσπαγε καρύδια εδώ και 25 χρόνια με μία χειροβομβίδα!

Απίστευτο: Κινέζος έσπαγε καρύδια εδώ και 25 χρόνια με μία χειροβομβίδα!
Aντιλήφθηκε τον κίνδυνο που διέτρεχε όλα αυτά τα χρόνια όταν η αστυνομία μοίρασε στους κατοίκους της περιοχής ένα φυλλάδιο, το οποίο περιέγραφε λεπτομερώς τα είδη των εκρηκτικών που απαγορεύεται να έχουν στην κατοχή τους
Κατάφερε να ξεγελάει το θάνατο επί 25 ολόκληρα χρόνια μέχρι που πρόσφατα κατάλαβε ότι το μυστηριώδες εργαλείο που χρησιμοποιούσε για να σπάει καρύδια ήταν μια χειροβομβίδα!




Ο λόγος για έναν χωρικό απ’ το Ανκάνγκ της επαρχίας Σαανξί της Κίνας, ο οποίος αντιλήφθηκε τον κίνδυνο που διέτρεχε όλα αυτά τα χρόνια όταν η αστυνομία μοίρασε στους κατοίκους της περιοχής ένα φυλλάδιο, το οποίο περιέγραφε λεπτομερώς τα είδη των εκρηκτικών που απαγορεύεται να έχουν στην κατοχή τους.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που περιλάμβανε η λίστα ήταν κι ένα που έμοιαζε καταπληκτικά με τον ιδιότυπο καρυοθραύστη που χρησιμοποιούσε ο χωρικός – ήταν μια χειροβομβίδα.

Του την είχε χαρίσει ένας φίλος του, ανέφερε τοπική εφημερίδα, αλλά ευτυχώς δεν εξερράγη – άγνωστο αν περιείχε εκρηκτικά.

Ο χωρικός παρέδωσε τη χειροβομβίδα στην αστυνομία. Άγνωστο παραμένει τι είδους εναλλακτική βρήκε για να σπάει τώρα τα καρύδια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου