Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Εξαφανισμένος ο Συμπαραστάτης του Δημότη στο Δήμο Ραφήνας, Πικερμίου

Είναι η τέταρτη φορά που η παράταξή μας, δια στόματος Ανδρέα Βασιλόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο, εγκαλεί τη Δημοτική Αρχή για την αδράνεια του θεσμού του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.
Ο κόσμος δεν ενημερώθηκε ποτέ ποιός είναι ο Συμπαραστάτης που ορίστηκε από τον Δήμο, που είναι το γραφείο του, ποιά είναι τα στοιχεία επικοινωνία και ποιές ώρες δέχετε. Δεν ενημερώθηκε ποτέ και για τις θεσμικές αρμοδιότητες του, ούτε για το σημαντικό διαμεσολαβητικό ρόλο μεταξύ Δήμου και πολιτών.




Τα ψέματα δεν μπορεί να συνεχίζονται αντί απαντήσεων. Ο συμπαραστάτης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας έχει διεκπεραιώσει περισσότερες από 500 υποθέσεις και ο Δήμαρχος εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι στον Δήμο μας δεν υπάρχει καμία υπόθεση.

Είναι τρομερό να παροπλίζουμε μία ανεξάρτητη αρχή που πανελλαδικά δρα ως διαμεσολαβητής μεταξύ πολιτών, επιχειρήσεων και υπηρεσιών του Δήμου, απλά και μόνο γιατί "όλα πρέπει να λύνονται από το γραφείο του Δημάρχου".

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Καθηγητής ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
Επικεφαλής Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου

Γραμμή Δημότη: 211-8004294  [www.dynaminaptyxis.gr]

3 σχόλια:

  1. Α' ρε Ποθουλάκη γίγαντα. Ακόμα και οι αντίπαλοί σου στη Ραφήνα σε επικαλούνται ως καλό παράδειγμα Συμπαραστάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Βασιλόπουλε η λύση είναι μία. Φωνάξτε τον Ποθουλάκη να σας κάνει σεμινάριο πως θα λειτουργήσει ο εκλέγμένος αλλά ανύπαρκτος συμπαραστάτης του πολίτη στο Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου. Εγώ καλοπροαίρετη πρόταση κάνω, τώρα αν τα διαλύσει όλα εκεί, άλλο καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν και χειρότερα απο τον δήμο Σπάτων Αρτέμιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου