Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Σ.ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ: Προς τον Τρισάθλιο Ανώνυμον Σχολιαστή

Το τρισάθλιο απόβρασμα εκ του οχετού και τις ακαθαρσίες προερχόμενο, πως άλλως θα μπορούσε να καλυφθεί πίσω από την ανωνυμία;

Mε αποκαλεί αρχιλαμόγιο σε σχόλιό του στην anatakti.gr στις 21 Σεπτ. 2016.

Tο προκαλώ δημόσια και επώνυμα να παρουσιάσει το ελάχιστο εις βάρος μου, με στοιχεία, και του υπόσχομαι πως θα ανακαλέσω, δημοσίως, τους εις βάρος του χαρακτηρισμούς.

Εάν σιωπήσει, τότε όχι μόνον αποδέχεται τους χαρακτηρισμούς μου αλλά αποδεικνύεται ότι είναι γνήσιος γόνος τρισαθλίων αποβρασμάτων.

Ευελπιστώ να μου απαντήσει επώνυμα και με στοιχεία. Αναμένω.

Σπύρος Καραπιδάκης

13 σχόλια:

  1. ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΙΞΕ Ο ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ!!!ΕΠΩΝΥΜΑ! ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεώργιος Καλαβής Αρθογράφος Δ.Ε.24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 2:31 μ.μ.

    Η μακροχρόνια συνεργασία μου με τον κ. Καραπιδάκη, στην "Δημοτική ΕΠΟΠΤΕΙΑ", μου επιτρέπει να εκφέρω γνώμη, θέση και άποψη περι του χαρακτήρος του. Δηλώνω λοιπόν και εγώ πως πρόκειται όντως περί ενός εξαίρετου και ελευθέρας και ανιδιοτελούς σκέψης ανθρώπου ο οποίος πάντοτε βάζει υπεράνω όλων την εντιμότητα, την αντικειμενικότητα, την σοβαρότητα και κυρίως την τεκμηρίωση των θέσεων και απόψεών του.
    Οποιοσδήποτε προσπαθεί να του προσάψει αρνητικές ή δόλιες ενέργειες άνευ στοιχείων είναι είτε συκοφάντης, είτε λασπολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανώνυμος με τα κεφαλαία παντού τον Δ.Μάρκου βλέπει μπροστά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανώνυμος και εγώ μικρά24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:22 μ.μ.

    Σιγά ρε Καραπιδάκη σε κάρφωσε ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ και λεει 100% αλήθεια σκληρά όσο πτραγματικά ειναι και βγήκες να βρίσεις τον ΑΝΩΝΥΜΟ που προσέχει να μην πάει Αυτόφωρο? Εσύ δεν είσαι το σκατό που ήσουνα κολλημένο στο κώλο της Προεδρίνας της μεγάλης ληστείας Ομο..... τα χαλάσατε στην μοιρασιά,ανοίξες δικό σου Σύλλογο απάτης, ο αδερφός σου,οι γυναίκες σας πέντε έξι άλλοι γέροι αλλά δεν σου βγαίνει να πάρεις ζεστό χρήμα γιατι το κρατάει όλο η η προεδρίνα γιά την πάρτι της αυτή κάνει κουμάντο σε αυτές τις αρπαχτές.άντε να χαθείς παλιόγερε δηλωμένο φασιστιμουτρο που τολμάς και βγαίνεις δημόσια να κλάψεις λές και δεν ξέρουμε τι βοθρολυμα είσαι. Η είπε η Προεδρίνα στον υποτακτικό της δήμαρχο να σε κόψει και σε έκοψε και έχεις τρελαθεί τελείως? ανώνυμος και εγώ μικρά γιατί με κεφαλαία είναι πολλοί και νομίζεται χαϊβάνια ότι είναι ένα πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος και εσύ, άρα της ίδιας συνομοταξίας ΑΠΟΒΡΑΣΜΆΤΩΝ.

      Διαγραφή
    2. Φιλε, η μασκα σου επεσε κι ας προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο την ανωνυμια. Για να δεις πως σε καταλαβαμε σου υπενθυμιζω την ιστορια με το ανδρόγυνο.
      Μαλλον το ξυλο που εφαγες δεν ηταν αρκετο γι αυτο το επομενο ισως ειναι θανατηφορο

      Διαγραφή
    3. Σπύρο, κάνεις λάθος νομίζω να τα βάζεις με όλους τους ανώνυμους. Δεν είναι όλοι ίδιοι.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Κώστα, υποθέτω, Β.........., είμαι κατά των ανωνύμων γενικά διότι η ανωνυμία υποκρύπτει δόλο πρώτου βαθμού, δειλία και σκοπιμότητα.
      Όποιος έχει κάτι εις βάρος κάποιου, ή δημοσίως το δηλώνει ή το "βουλώνει".
      Δεν είναι δυνατόν εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία να σπιλώνουμε και να διαπομπεύουμε όποιον δεν συμπαθούμε.

      Διαγραφή
  5. Δεν είναι μόνο τα κεφαλαία και τα μικρά είναι πολλά άλλα όπως ο τρόπος που γράφεις, οι χαρακτηρισμοί, τα άτομα που ασχολείσαι σε όλα τα μηνύματα για να δείξει οτι είσαι ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτόν όλοι είναι λαμόγια εκτός από αυτόν. Είναι για κλάματα ο υπ-αν-θρωπος. Κακώς ασχολούμεθα μαζί του. Του δίνουμε αξία. Γιαυτό και είναι τόσο προκλητικός και χυδαίος. Γράψτετον. Μην του απαντάτε!!!

      Διαγραφή
  6. Η παροιμία λέει όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, όταν του λέμε ανώνυμος με τα κεφαλαία αρπάζεται και αρχίζει τα μπινελίκια αυτό μόνο είναι απόδειξη οτι πρόκειται για το ίδιο άτομο και όχι για πολλούς ανώνυμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ +26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:14 π.μ.

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Ο ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙ-ΤΣΤΣΙ-ΑΡΠΑΧΤΡΑΚΗ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΦΟΥΓΚΟΛΑΡΙΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟ?ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ-ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΠΤΟΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΤΣΙ-ΤΣΙΤΣΙ ΑΡΠΑΧΤΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ-ΣΠΑΤΑ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΑΝ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΧΘΡΟΥΣ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ,ΟΥΤΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΚΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ? ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ!!!!!! ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ...!!!! ΠΟΥ ΣΕ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου